Følg os på
Operations Manager

Vil du arbejde med service, robotteknologi og droner i en innovativ virksomhed indenfor vindmøllebranchen?

 

BladeRobots tilbyder en automatiseret robotteknologiløsning, der muliggør en yderst effektiv og skalerbar løsning til vedligeholdelse af vindturbine vinger. Løsningen har været under udvikling hos Vestas i 4 år og er blevet udskilt som selvstændig virksomhed for at accelerere time-to-market og skalere løsningen til et globalt tilbud til hele vindindustrien.

Som Operations Manager hos BladeRobots bliver du ansvarlig for drift af alle aktiviteter i forbindelse med vedligeholdelse af vindmøller ved hjælp af ny robotteknologi. I stillingen vil du have det overordnede ansvar for at sikre, at vedligeholdelse af møllerne gennemføres ud fra en effektiv og koordineret plan, når robotten er ude i marken. Du fungerer som bindeled mellem egne serviceteknikere, kunden og det mandskab, som løfter robotten op på vingen og sørger for at booke det rette mandskab og udstyr ind på opgaven.

Med reference til CEO står du for koordinering, planlægning, booking af mandskab, HSE samt opbygning af processer, som sikrer perfekt udførelse af opgaven.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Koordinering og planlægning i forbindelse med udførelse af vedligehold af vindmøllerne
  • Processer og procedurer som sikrer en effektiv håndtering af opgaven
  • Sikre den rette bemanding on-site
  • HSE-området

Din baggrund er teknisk velfunderet, gerne med projektledererfaring, og du er vant til at tage ansvar. Du har arbejdet med koordinering og planlægning af serviceydelser eller lignende, og du har en god forståelse for, at mandskab, teknik og HSE skal gå op i en højere enhed for at få succes med opgaven.

Du har en relevant uddannelse som tekniker, projektleder eller tilsvarende, men den praktiske erfaring indenfor vindmøllesektoren, og ikke mindst sikkerhed, vægtes højest. Vigtigt er også erfaring med ledelse og koordinering af forskellige mandskaber og projekter.

Som person er du initiativrig og selvkørende. Du har et stort drive, er resultatorienteret og besidder gode evner til at kommunikere. Din gennemslagskraft er stor samtidig med, at du fremstår som en lyttende og troværdig samarbejdspartner.

BladeRobots tilbyder en central rolle på en spændende udviklingsrejse med rig mulighed for at sætte præg på både din egen og virksomhedens udvikling.

Rejsedage: Rejseaktiviteten er ca. 10 dage om året.

Arbejdssted: Danmarksvej 30L 8660 Skanderborg.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Lotte Kaldahl på M: +45 40 47 60 20 eller Research Consultant Camilla Bek Hansen på M: +45 31 66 23 32.  Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy