Følg os på
People & Culture Manager

Brænder du for at arbejde med menneskelig kapital, og har du lyst til at være en del af en familieejet virksomhed i vækst? 

 

Med reference til CEO og i tæt samarbejde med den øvrige overordnede ledelse får du ansvaret for det samlede arbejde med People & Culture i LARS LARSEN GROUP – LLG A/S. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor den nye People & Culture Manager vil bruge ca. 50% af sin tid på HR relaterede opgaver og 50% på projekter på tværs af organisationen i LARS LARSEN GROUP – LLG A/S, som i dag rummer ca. 55 dedikerede kolleger. 

Rollen vil tage afsæt i udarbejdelsen af organisationens People & Culture årshjul for herigennem at sikre, at aktiviteterne understøtter organisationens udvikling og virksomhedens strategi. Det bliver derfor din opgave at sikre en kvalificeret overordnet styring af LARS LARSEN GROUPs aktiviteter på områderne indenfor People & Culture og projekter på tværs. 

Som People & Culture Manager vil dine ansvarsområder være:

HR/organisationsstrategi – HR årshjul

 • Medarbejder livscyklus fra on- til offboarding
 • Medarbejdertilfredshedsanalyse
 • Rekruttering, herunder assistere og koordinere samarbejde med eksterne leverandører
 • Kursus- og uddannelsesplanlægning/efteruddannelse
 • Compensation & Benefits – struktur og benchmark
 • Forsikring og pension
 • Firmabilordninger
 • Øvrige benefits
 • Personalehåndbog
 • Employer Branding
 • Deltagelse i whistleblowerordning

Projektledelse 

 • Projekter på tværs af den samlede organisation
 • Understøtte ledergruppe i forhold til ad hoc projekter

Du står på et sundt personligt fundament og værdisæt, og du ved, at dine personlige værdier er afgørende for samarbejdet og virksomhedens fælles skabte succes. Her tæller det hele menneske, og ønsket om at gøre en afgørende forskel sammen med andre. Kolleger vil opleve dig som værende involveret, en doer og en kollega, som bidrager med et afsmittende godt humør. 

Du har min. 3 års erfaring fra en lignende stilling og har derigennem en afprøvet værktøjskasse og metoder. Din nysgerrighed og store eksekverende evne gør, at organisationen vil mærke din tilstedeværelse. Du har sandsynligvis siddet i en bred rolle som organisatorisk og ledelsesmæssig sparringspartner og forstår din Stakeholder Management. Du kommunikerer på dansk og engelsk. 

Som person er du selvstændig og drevet af at arbejde struktureret og målrettet med opgaver og sætter en ære i at aflevere høj kvalitet inden for deadlines. Du arbejder med øje for både det store billede og de små detaljer og trives godt i et arbejde med mange interessenter på flere organisatoriske niveauer.

Arbejdssted: Brabrand/Silkeborg.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Manager, Henriette Toftgaard Pedersen på M: +45 60 21 02 31. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy