Følg os på
Praktikant med kant – til et af landets største reklamebureauer

Vi leder efter dig, der kan tænke både strategisk og kreativt og ikke er bange for at blive udfordret – og for at udfordre os. Vi er Envision og vi er et af Danmarks største reklamebureauer. Hos os kommer du ikke til at lave kaffen, men derimod til at kværne hjernebønner og omsætte din teoretiske og metodiske viden til værdifulde indsigter for vores kunder.

Passer du ind i vores strategiske afdeling?
I foråret 2023 søger vi to praktikanter til vores strategiske afdeling. Her sidder vi i forvejen fire friske strateger og arbejder med udvikling af brands og deres fremtidige positionering. Du kommer til at indgå som del af teamet på lige fod med os andre og opgaverne spænder bredt – fra research bag skærmen til workshops, interviews og fokusgrupper, SoMe-strategi, surveys, voxpops og sparring med vores kreative afdelinger. Vores fornemste opgave er, at at identificere de indsigter, der tager os fra simpel research til effektfulde kreative koncepter og kampagner.

Hvad tilbyder vi?
Som praktikant bliver du til tilknyttet én af vores strateger, som vil være din sparringspartner i din praktikperiode. Vi har selvfølgelig et onboarding-forløb, hvor du bliver introduceret til de mange dele af Envision, hvordan vi arbejder og ikke mindst hvorfor vi arbejder som vi gør. Din tid hos Envision er du i høj grad selv med til at præge. Sammen finder vi ud af, hvordan vi bedst får dine styrker og interesser i spil.

Vi tilbyder et hus med højt til loftet, plads til personlig udvikling og så har vi byens to bedste kokke, som hver dag laver lækker morgenmad og frokost til dig.

Hvem er du?
Måske læser du på kandidaten i kommunikation, marketing eller medievidenskab. Måske er du kandidatstuderende på antropologi, oplevelsesøkonomi eller psykologi. Eller måske har du din gang på DMJX, ITKO eller Informationsvidenskab. Det er ikke så vigtigt, hvor du kommer fra, bare du er nysgerrig på mennesker og medier og har interesse for reklame og kommunikationsstrategi.

Personligt har du masser af gå-på-mod, er struktureret, har gode research- og formidlingsevner og arbejder såvel selvstændigt som i teams. Og er du hård til IndexDK, elsker at lave interviews, mestrer online surveys eller er tekstforfatter i fritiden, er det bestemt heller ikke en ulempe.

Det praktiske
Praktikforløbet er ulønnet, 37 timer om ugen og strækker sig fra januar/februar 2023 til og med juni. Vi sørger for at du har det udstyr, du skal bruge, at du får masser af praktisk udfordring og at din praktik bliver et skræddersyet forløb målrettet din udvikling.

Der er mulighed for at have base på vores kontor i Aarhus eller i København. Skriv venligst i ansøgningen, hvor du ønsker at have din daglige gang.

Om Envision: Vi får det bedste ud af brands
Envision er et reklamebureau med hovedkontor i hjertet af Aarhus. Vi er Danmarks største retailbureau og vi bryster os af, at vi får folk til at handle. Handle på en følelse, handle på en ændring, handle på nettet og skabe handling. Vi identificerer uopdagede muligheder, udvikler relevant, troværdig og differentieret kommunikation og leverer strategisk-kreative løsninger på alle platforme. Hver eneste dag. Vi har fx reddet grundvandet med Gulddreng, vi aktiverer sponsorater for Hummel og vi sætter strøm til Bilkas kreative univers. Kort sagt er sat vi i verden for at booste vores kunders forretning gennem forståelse af mennesker, velfunderede indsigter og en seriøs tilgang til kreativitet.

Ansøg
Er du vores perfekte praktikantmatch, så send en motiveret ansøgning, CV og andet relevant senest d. 29/10. Har du spørgsmål til praktik i Aarhus, kan du sende en mail til Mie på mifg@envision.dk eller give et kald på 24695005. Har du spørgsmål til praktik i København, må du gerne tage fat i Laurits på lafl@envision.dk eller ringe på 28250680.

Vi afholder samtaler og ansætter løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy