Følg os på
Pricing Manager

Brænder du for at implementere og vedligeholde prisstrategier, og ønsker du at blive en del af en virksomhed i udvikling? 

 

Som Pricing Manager hos BESKO bliver du ansvarlig for at sikre, at BESKO står som markedets stærkeste udbyder i forhold til prissætningen af deres brede sortiment. Det indebærer bl.a. at prissætte varekategorier ud fra forskellige prisniveauer. Det er derfor essentielt, at du fungerer som en vigtig aktør inden for prissætning, konkurrentanalyser og prisrapportering.

Du vil ligeledes være ansvarlig for at fastsætte prisniveauerne på de forskellige varekategorier, som BESKO har i sortiment. Dette indebærer at udvikle prisstrategier, der optimerer indtjeningen, ved at finde den rette balance mellem konkurrenceevne, kundeværdi og rentabilitet.   

I rollen som Pricing Manager vil du desuden have et tæt samarbejde med bl.a. salgs- og indkøbsafdelingen for at sikre, at priserne er retvisende og i overensstemmelse med salgsstrategien. Du vil blive involveret i prisforhandlinger med vigtige leverandører og samarbejdspartnere.  

Med reference til Chief Business Development Officer, Kasper Aalund Sørensen. 

Af arbejdsområder kan nævnes: 

 • Konkurrentovervågning ift. prissætning 
 • Prisrapportering  
 • Udarbejde analyser og rapporter, der skaber klarhed om indtjeningen på såvel produkter som kategorier 
 • Fastsætte priser på produktkategorierne  
 • Udvikle og vedligeholde prismodeller og prisstrategier pr. kategori 
 • Prisstrategi på nye produkter 
 • Politikker for rabatstrukturer 
 • Politikker og standarder for prissætning 
 • Optimere værdien hos kunderne 
 • Optimere fortjenesten totalt for BESKO samt pr. kategori  
 • Implementering af prissætningsstrategier på tværs af organisationen 
 • Løbende evaluering og tilpasning af prissætningsstrategier  
 • Samarbejde med både interne og eksterne stakeholders, heriblandt salg, indkøb, marketing og Business Development 

Du har minimum fire års erfaring fra en lignende stilling, hvor der er opbygget erfaring med at udarbejde prisanalyser og rapporter om produkter og kategorier, samt erfaring med vedligeholdelse af prisstrategier. Dertil har du erfaring fra en branche med mange varenumre og flerartede produktkategorier – gerne fra en retail-, handels- eller grossistvirksomhed. 

Derudover besidder du solide analytiske kompetencer og har en god forståelse for ”product lifecycle management”, samt en god kommerciel forståelse. Hertil har du tidligere drevet ansvaret for en samlet prisstrategi og været involveret i tværfaglige projekter.  

Du kommer med en længere videregående kommerciel eller økonomisk uddannelse, som for eksempel cand.merc., cand.oecon., eller lignende. Kommer du med solid praktisk erfaring og dokumenterede resultater, kan du ligeledes komme i betragtning.  

Som person er du struktureret og har et godt overblik. Derudover har du en proaktiv tilgang og kan trives i et miljø med mange stakeholders. Det er vigtigt, at du er selvstændig, en igangsætter, udviser stort drive og har stærke analytiske evner. Herudover er du en afslutter type, der har fokus på målet.

BESKO tilbyder gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Rejsedage: Få rejsedage.

Arbejdssted: BESKOs hovedkontor i 8220 Brabrand.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant, Camilla Bek Hansen på M: +45 31 66 23 32 eller på E-mail: cbh@uhc.dk.  

Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy