Følg os på
Project Controller

Brænder du for at assistere projektledere med at skabe overblik over økonomien i samarbejde med vores CFO og direktør, er dette en spændende stilling i vores Shared Service Center. 

 

First Chair Group er en dansk koncern bestående af markante professionelle virksomheder i konsulentbranchen med komplementære ydelser og rådgivning. Vi er +220 passionerede mennesker, der leverer førsteklasses videns baseret løsninger til vores kunder.

Vi søger en Project Controller med erfaring og gode regnskabsmæssige kompetencer. Det er en stilling, hvor du i tæt samarbejde med projektlederne følger op på økonomien i de mange store projekter. Du vil sparre med projektlederne omkring budgetter, projektvarighed, timesatser, projektregistreringer og andre relevante emner afgørende for projektøkonomien. Du vil hjælpe projektlederne med at få indblik i deres projekter, så de bedre kan fastsætte færdiggørelsesgrader og være i stand til at forecaste projektet. Du skal hjælpe til med at afrapportere kunde-, medarbejder- og projektrentabilitet til ledelsen og CFO’en.

Stillingen er placeret i vores Shared Service Center for økonomi, og du skal være med til at løfte kvaliteten af vores ydelser. Vi er et team på 8 personer fordelt i Aarhus og Charlottenlund, der arbejder tæt sammen med de selskaber, vi leverer ydelser til. Du vil indgå i teamet sammen med de øvrige regnskabsmedarbejdere med reference til CFO’en.

Arbejdet vil bl.a. bestå i: 

  • Løbende gennemgang og vurdering af igangværende projekter 
  • Håndtering af projektafslutning med afsluttende fakturering og tømning af saldi over på korrekte driftskonti 
  • Faktureringsassistance til projektlederne 
  • Løbende afstemningsopgaver af faktureringer, projektomkostninger, op/nedskrivninger og varekøb mellem projektmodul og finans 
  • Afrapportering til projektchefer, afdelingsledere og administrerende direktør 
  • Deltage i periode- og årsafslutninger 
  • Bidrage til optimering af forretningsgange, processer i projekthåndteringen og af regnskabsfunktionen 

Du har tidligere erfaring fra en lignende stilling og praktisk erfaring med opgaver indenfor projekt-controlling, afrapportering/regnskabsaflæggelse og økonomistyring. Det vil være en fordel med kendskab til Workbook, men det er ikke en nødvendighed. Har du arbejdet med projektøkonomi, projektregnskaber i konsulentbranchen og/eller reklamebureauer, vil det også være en fordel.  

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det vil klart være en fordel med uddannelse og/eller stor erfaring indenfor regnskab og økonomistyring. Desuden er du helt fortrolig med Excel og er en habil bruger af forskellige regnskabssystemer og lønsystemer mm. (f.eks. E-conomics, Workbook og Uniconta, etc.).  

For at lykkes i stillingen er det afgørende, at du trives med at arbejde selvstændigt i en rolle, som bidrager aktivt til teamets fælles mål og opgaver. Du har et godt humør og vil gerne samarbejde med dine kolleger. Du skal samtidig være ambitiøs og kvalitetsfokuseret i din opgaveløsning. Du har en naturlig interesse i effektivisering af dagligdagens processer og har øje for optimeringer og forbedrende tiltag. 

First Chair Group tilbyder en spændende stilling, hvor der er plads til nytænkning og med friheden til selv at tilrettelægge og udvikle dine arbejdsopgaver. Vi har et uformelt arbejdsmiljø, og du bliver en del af en succesfuld og markedsledende gruppe af virksomheder. Du får nogle meget passionerede ildsjæle, med hvert deres faglige speciale, som nærmeste kolleger, og der er således alle muligheder for at udvikle sig både fagligt og personligt.  

Vilkår: Det er en fuldtidsstilling, men der vil være mulighed for fleksible arbejdstider, dog med respekt for deadlines ved regnskabsafslutninger mv. First Chair Group tilbyder en attraktiv lønpakke med pensionsordning og sundhedsforsikring. 

Arbejdssted: Midtbyen i Aarhus.  

Vil du vide mere om stillingen og First Chair Group, er du velkommen til at kontakte CFO, Bjarne Veiergang på M: +45 22 68 56 71. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy