Følg os på
Projektleder

Vil du med på rejsen på et af de største og mest bæredygtige byggeprojekter i Danmark? Og kan du omsætte din byggefaglige viden til konstruktive og kreative rammer for udviklingsprojektet?

 

Som projektleder hos Arealudviklingsselskabet Sygehusgrunden bliver du en del af et lille dedikeret team, der over de kommende 10-15 år vil arbejde med at gøre sygehusgrunden i Holstebro til et nyt attraktivt og bæredygtigt område med boliger, erhverv og kultur.  

Sygehusgrunden har meget høje ambitioner om at blive et af landets mest bæredygtige byområder. 

Hele området skal certificeres til mindst DGNB Guld, der udarbejdes LCA for alle bygninger, og der laves et samlet balanceret CO2 regnskab for hele grunden, som får en afgørende betydning i udviklingen af projekter på grunden. Hertil kommer et stærkt fokus på social bæredygtighed, og ambitionen om at lave flere fyrtårnsprojekter til bl.a. afprøvning af planetare mål, absolut bæredygtighed, en CO2 negativ bydel samt regenerativ arkitektur og byudvikling. 

Med reference til den administrerende direktør bliver du involveret i hele projektet – og særligt involveret i byudvikling, byggeri og projektledelse. Den vigtigste opgave bliver at drive arbejdet med den overordnede udvikling af sygehusgrunden i samarbejde med dygtige eksterne rådgivere, samt opfølgning på fremdrift og udvikling. Du skal sikre, at der bliver udviklet gode masterplaner, bebyggelsesplaner, byggerier, boliger m.m., som løfter de høje ambitioner for sygehusgrunden og sikre at gode løsninger bliver forankret i det samlede projekt. 

Af arbejdsområder kan nævnes: 

  • Sikre et succesfuldt samarbejde med dygtige rådgiverteams og holde dem på sporet  
  • Projektledelse og opfølgning 
  • Ansvar for at udarbejde bebyggelsesplaner for nybyggeri 
  • Bidrage til demonstrationsprojekter for bæredygtig transformation og nybyggeri sammen med nogle af landets mest ambitiøse unge tegnestuer 
  • Bidrage til udviklingen af konkrete projekter, der sikrer den bymæssige sammenhæng til Holstebro midtby 
  • Bidrage til udformning af rammelokalplaner og lokalplaner, der inddrager alle relevante forhold i samarbejde med rådgivere og Holstebro Kommune 

Din baggrund og erfaring kan komme fra et arkitekt/konstruktørvirke, rådgivervirksomhed, kommune eller udviklingsselskab, hvorfra du har forståelse for og erfaring med at arbejde med komplekse projekter, byudviklingens præmisser, processer og økonomi. Du har dokumenteret erfaring med at varetage hele projektfasen fra projektering og igangsættelse til aflevering til bygherren. 

Du er uddannet arkitekt, bygningsingeniør, civilingeniør eller alternativ bygningskonstruktør, gerne suppleret med en uddannelse eller erfaring inden for projektledelse. Du har et entreprenant mindset og et æstetisk blik for det arkitektoniske. Der kan være økonomiske aspekter i stillingen, hvorfor det er vigtigt, at du har forståelse for projektøkonomi. 

Som person er du karakteriseret af at være struktureret, ordentlig, og du arbejder systematisk og transparant med processer. Du er desuden en stærk kommunikator, der med god energi kan stille dig på ølkassen som en engageret ambassadør for projektet. Da man arbejder på mere end ét projekt ad gangen, er det desuden vigtigt, at du har forståelse for at udnytte viden og synergier mellem projekter, og at du kan bevare overblikket med mange bolde i luften samtidig. 

Arealudviklingsselskabet Sygehusgrunden tilbyder rig mulighed for faglig og personlig udvikling, og der er desuden mulighed for at tage relevante kurser og f.eks. blive DGNB konsulent.   

Arbejdssted: Holstebro – med fleksibilitet og gode muligheder for at tilrettelægge jobbet, så det passer til dine behov. 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant, Julie Philipsen på +45 61 31 40 04 eller Senior Director, Lise Holler på +45 29 60 55 15. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy