Følg os på
Reservedelsansvarlig – Landbrug og Entreprenørmaskiner – Eksternt Salg

Har du en solid forståelse for reservedelsmarkedet til landbrugssegmentet, og brænder du for at blive del af en virksomhed i vækst, der er markedsledende indenfor den tunge transportsektor?

 

Rollen som Reservedelsansvarlig – Landbrug og Entreprenørmaskiner – Eksternt Salg hos BESKO er en nyoprettet stilling, hvor du bliver omdrejningspunktet for en nyoprettet ekspertgruppe, der vil have landbrugssegmentet som hovedfokus.

I stillingen som Reservedelsansvarlig – Landbrug og Entreprenørmaskiner – Eksternt Salg, vil du være involveret i at udvikle og udvide salget til landbrugssegmentet. Dette indebærer, at du sammen med Internt Salg og Product Management/Indkøb medvirker til at identificere relevante kunder, produkter og leverandører og til at etablere det rette prisniveau.

Med reference til direktør, Kim B. Jepsen.

I stillingen som Reservedelsansvarlig – Landbrug og Entreprenørmaskiner – Eksternt Salg løser eller medvirker du til løsningen af følgende opgaver:

  • Afdækning af kunderne i markedet, især maskinstationer, som servicerer landbrugssektoren
  • Kundekontakt
  • Sikring af rette prisniveau på udvalgte produkter
  • Identifikation af potentielle varer til landbrugssegmentet
  • Skabelse, udvikling og vedligeholdelse af nuværende og fremtidige kunderelationer
  • Samarbejde på tværs af afdelinger

Du har min. 3 års erfaring fra en lignende stilling med salg af reservedele til landbrugs- og entreprenørmaskiner. Herunder erfaring med kundesegmentet, produktforståelse samt prisniveau på sortimentet. Hertil har du erfaring fra en branche med mange varenumre og flere produktkategorier. Gerne erfaring fra en grossist virksomhed, der opererer indenfor salg af reservedele til landbruget.

Du har praktisk erfaring fra en lignende rolle. Uddannelsesbaggrunden er ikke afgørende, da den praktiske erfaring vægter højere. Det er dog afgørende, at du har en metodisk og struktureret tilgang til komplekse problemstillinger.

Som person er du struktureret, har et godt overblik samt en kunde- og forbrugerorienteret tilgang til ansvarsområdet. Derudover har du en proaktiv tilgang og trives i et miljø med mange stakeholders. Det er vigtigt, at du er selvstændig, er en igangsætter, at du udviser et stort drive, er logisk og kritisk tænkende, løsningsorienteret og har gode analytiske evner.

BESKO tilbyder mulighed for både personlig og faglig udvikling i jobbet. Herudover er BESKO lydhør overfor nye ideer og potentielle strategiske tiltag, hvorfor du i rollen vil opleve en høj grad af medbestemmelse.

Rejsedage: Ofte kundebesøg hos eksisterende kunder og potentielle nye kunder.

Arbejdssted: En af BESKOs lokationer i Jylland.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Konsulent, Camilla Bek Hansen på M: +45 31 66 23 32 eller E-mail: cbh@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy