Følg os på
Sales and Marketing Manager

Vil du sælge løsninger via avanceret robotteknologi til vedligeholdelse af vindmøller?

 

BladeRobots tilbyder en automatiseret robotteknologiløsning, der muliggør en yderst effektiv og skalerbar løsning til vedligeholdelse af vindturbine vinger. Løsningen har været under udvikling hos Vestas i 4 år og er blevet udskilt som selvstændig virksomhed for at accelerere time-to-market og skalere løsningen til et globalt tilbud til hele vindindustrien.

Som Sales and Marketing Manager hos BladeRobots bliver du overordnet ansvarlig for eksterne salgs- og marketingaktiviteter i BladeRobots. Du bliver ansvarlig for at opdyrke nye kundeemner og relationer udenfor Vestas hos blandt andet utility selskaber og andre ejere af vindmølleparker. I stillingen vil du desuden få til opgave at udarbejde en salgs- og go-to-market strategi.

Med reference til CEO får du ansvar for at bygge salgsfunktionen op i et spændende, innovativt og nystartet selskab.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Opdyrkelse af kundeemner og eksekvering af new-bizz salgsstrategi
  • Arbejde systematisk og struktureret med salg af produktet, herunder skabe overblik over relevante og potentielle kunder på markedet
  • Udarbejdelse af marketingmateriale
  • Udarbejde oplæg og præsentationer til møder
  • Kundemøder og kontraktforhandling
  • Deltage i forskellige eksterne arrangementer, netværk, messer osv. sammen med Vestas med henblik på at positionere BladeRobots

Din baggrund: Du har et godt netværk indenfor vindbranchen og i særdeleshed hos utility selskaberne og andre ejere af vindmølleparker. Du kan dokumentere den succes, du hidtil har haft med salg og opbygning af nye markeder. Du har erfaring med salg som minimum i Europa, men gerne worldwide. Herudover er du erfaren inden for udarbejdelse af go-to-market strategier og kommunikerer fint på alle niveauer med kunden.

Du har en relevant uddannelse indenfor salg og marketing eller tilsvarende, men den praktiske erfaring indenfor salg og vindmøllesektoren vægtes højest.

Som person er du udadvendt, initiativrig og entreprenant. Du har et stort drive, er resultatorienteret og har god gennemslagskraft. Herudover fremstår du som en lyttende og troværdig samarbejdspartner.

BladeRobots tilbyder en central rolle på en spændende udviklingsrejse med rig mulighed for at sætte præg på både din egen og virksomhedens udvikling.

Rejsedage: Rejseaktiviteten er ca. 20-30 dage om året, mere må evt. påregnes.

Arbejdssted: Danmarksvej 30L, 8660 Skanderborg.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Lotte Kaldahl på M: +45 40 47 60 20 eller Research Consultant Camilla Bek Hansen på M: +45 31 66 23 32.  Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy