Følg os på
Sales Director – CSO

Kan du sætte den kommercielle retning og sikre vækst samt videreudvikling af en større dansk IT-virksomhed?

 

Som CSO hos ed A/S bliver du direkte ansvarlig for en salgsorganisation på omkring 30 medarbejdere og en del af direktionen.

Med reference til virksomhedens CEO bliver du ansvarlig for at sikre den optimale salgsorganisation og markedstilgang. Som CSO får du til opgave at udvikle den kommercielle del af forretningen i tråd med virksomhedens strategi og vision i et tæt, tværfagligt samarbejde med direktionen og den øvrige organisation. Du bliver qua din rolle ansvarlig for at etablere, fastholde og videreudvikle partnerskaber med strategisk udvalgte kundegrupper og samarbejdspartnere, der skaber værdi for ed A/S både nu og i fremtiden.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Ledelse, lederskab og en tydelig rollemodel
  • Forankre forretningsstrategien og dertilhørende tiltag i markedet, så det udleves i alle hjørner af salgsorganisationen
  • Budget- og resultatansvar for salgsorganisationen samt Solutionsafdelingen
  • Optimere forretningsgange og processer til at være datadrevne og optimale

Du har dokumenteret erfaring fra en lignende stilling i en virksomhed, der beskæftiger sig med salg af B2B løsninger gerne fra IT-branchen. Derudover er det et krav, at du er akkvisitiv, har et solidt netværk og et godt ry inden for branchen samt ledelseserfaring. Du kommer gerne med direktionserfaring. Du arbejder struktureret og vedholdende med budgetter, faste KPI’er og omsætningsmål. Du arbejder professionelt og involverende gennem hele salgsprocessen – både i forholdet til kunder, leverandører og kolleger.

Du har relevant kommerciel uddannelse, dog vægtes relevant og dokumenteret erhvervserfaring højest.

Som person har du høje ambitioner og er yderst kompetent til at drive en salgs- og specialistafdeling og få de enkelte medarbejdere til at lykkedes gennem motivation, trivsel og succes. Du har en sund forretningsforståelse, som gør dig i stand til at forstå, hvordan du og dine teams bedst agerer og spiller sammen med de øvrige afdelinger for herigennem at skabe værdi. Du er dygtig til at kommunikere tydeligt og er en vellidt og synlig leder.

ed A/S tilbyder professionelle rammer med høj trivsel, hvor succeser fejres sammen. Du er selv med til at skabe dine muligheder og får 100% sparring og opbakning fra direktionen til at nå dine mål. ed A/S arbejder sammen om at give dig de bedste forudsætninger for at understøtte dig i dine ambitioner og udvikle dine kompetencer både individuelt og sammen med dine teams. ed tilbyder desuden et godt samarbejde, et skønt socialt miljø på tværs i virksomheden og en unik kultur, der skal føles og mærkes. For rollen her i øvrigt deltagelse i lederturer, direktionsmøder og strategiworkshops med både fagligt og socialt indhold.

Rejsedage: 10-20 rejsedage årligt.

Arbejdssted: Ved Skoven 15, 8541 Skødstrup.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Camilla Bek Hansen på cbh@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy