Følg os på
Salgsdirektør

Til en central rolle i vækstrejsen hos en stærk og udviklingsfokuseret forretning

 

Som Salgsdirektør hos Vindunor bliver du ansvarlig for udviklingen og implementeringen af virksomhedens salgsstrategier, således virksomheden indfrier sine ambitiøse vækstmål. Du vil spille en hovedrolle i at udvikle Vindunor’s markedsposition i Danmark inden for vindues- og facadeløsninger i træ- og træ/alu-produkter.

Med reference til den administrerende direktør og ejer, indgår Salgsdirektøren i den øverste ledelse og bliver ansvarlig for en salgsorganisation bestående af regionalt salg, salgssupport og ordrehandling samt marketing. Din rolle omfatter såvel at sætte de strategiske mål, etablere klare handlingsplaner med løbende opfølgning samt selv være en aktiv og involverende del af kunde- og markedsbearbejdningen.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Udarbejdelse af overordnede salgsstrategi for virksomheden
  • Udarbejdelse af forretningsplaner, herunder segmentering af relevante forretnings- og kundesegmenter
  • Gå forrest og lede salgsorganisationen via kommunikation og aktiv indsats i salget
  • Sikre klare mål og handlingsplaner på afdelingsniveau og individuelt niveau
  • Sikre en handlingskultur, hvor succeser fejres
  • Periodisk salgsrapportering på aktivitets- og finansielle mål
  • Indgå i virksomhedens ledergruppe og bidrage til den generelle forretningsudvikling
  • Sikre et tillidsbaseret, løsningsfokuseret samarbejde med de øvrige ledelseskolleger samt med den øvrige organisation
  • Agere som kulturbærer og rollemodel i udøvelsen af virksomhedens værdier og målsætninger

Din baggrund er funderet i tilsvarende eller relaterede salgsroller inden for byggebranchen, hvor du har arbejdet med projektsalg, ordrebaserede løsninger samt foreskrivende salg på det danske marked. Her har du opbygget et bredt netværk og solide relationer.

Du har relevant uddannelse og stærke faglige kompetencer inden for byggefaget, kombineret med relevante kommercielle kompetencer inden for ordrebaseret løsningssalg. Du har god økonomisk forståelse, som sikrer en sund indtjening i takt med forretningens generelle udvikling.

Som person er du en tydelig og klar holdspiller, som går forrest og inspirerer andre omkring sig. Kandidaten har veludviklede analytiske egenskaber med evne til at håndtere kompleksitet og skabe rammerne for, at salgsorganisationen og virksomheden realiserer sit potentiale.

Vindunor er på en vækstrejse og stillingen vil naturligt udvikle sig i takt med virksomhedens overordnede udvikling mod et større forretnings- og organisatorisk omfang. For den rette er der således store personlige, ledelsesmæssige og faglige udviklingsmuligheder.

Arbejdssted: Vindunor’s hovedsæde i Hjørring

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Researchkonsulent Julie Philipsen på E-mail: jup@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy