Følg os på
Senior Advisor

Bliv en del af en af branchens uafhængige rådgivere inden for investering  

 

Hos Hemonto bliver du en del af en veletableret, dansk fintech-virksomhed, hvis kernekompetence er at hjælpe formuende organisationer, virksomheder og private investorer med at skabe et stærkt grundlag for deres investeringsmæssige beslutninger. Forretningen drives af kompetent og veludviklet analyser kombineret med uafhængig rådgivning. 

Som Senior Advisor bliver du en troværdig og tillidsvækkende partner for Hemontos kunder. Du tilbyder og rådgiver om data, indsigter og rapporter via Hemontos unikke platform inden for afkast, ESG, risiko og omkostninger.  

Med reference til Partner & Head of Client Relations vil du indgå i et fagligt stærkt team af Senior Advisors, som arbejder ud fra lokationerne i København og Aarhus. 

Af arbejdsområder kan nævnes: 

  • Overordnet ansvar for alle leverancer fra virksomhedens afdelinger til udvalgte kunder. Der er mulighed for at overtage eksisterende kunder og gradvist udvikle disse 
  • Fungere som bindeled og overordnet udvikle og sikre en god løbende dialog, koordinering og forventningsafstemning  
  • Afholde afrapporteringsmøder med udvalgte kunder med afsæt i virksomhedens behov, strategi og materiale  
  • Yde løbende og professionel support og sparring med kunden inden for tekniske og finansielle områder og varetage evaluering af kapitalforvaltere 
  • Segmentering af kunder og bearbejdning samt rådgivning mod eksisterende og potentielle nye kunder 
  • Udvælgelse og prioritering af kundeemner og potentialer 
  • Kommunikere om Hemontos værditilbud, herunder anvendelse af data- og nøgletalsbaserede info samt dokumentation  
  • Forberede og afholde møder med kunder, herunder forstå og udfordre behov og potentialer samt skitsere mulige løsninger 

Din baggrund er funderet i den finansielle sektor, via solid erfaring fra fx pengeinstitut, kapitalforvalter, fondsmæglerselskab eller tilsvarende, hvor du har dine specialer inden for Private Banking, asset management, investeringsrådgivning eller tilsvarende. Du har erfaring med at opbygge og drive egen kundeportefølje og fungere som en foretrukken Trusted Advisor. 

Du har relevant finansiel uddannelse, eksempelvis HD, Cand.merc., Cand.oecon. eller tilsvarende.  

Som person er du en tillidsvækkende sparringspartner overfor dine kunder og relationer og internt mod dine kolleger. Du er proaktiv og selvkørende og befinder dig godt i arbejdsmiljøer, der indeholder stor grad af selvstændighed, fleksibilitet og frihed under ansvar. 

Hemonto tilbyder en rolle i en uformel organisation, der har en særlig plads på markedet qua deres uafhængige investeringsrådgivning og porteføljeovervågning. Hemonto imødegår en vækst over de kommende år med rig mulighed for at udvikle sig både personligt og fagligt i virksomheden. 

Arbejdssted: Ideelt København, alternativt Aarhus.  

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant, Kristina Østergaard på E: kro@uhc.dk eller M: +45 24 90 09 21. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy