Følg os på
Solution Architect

Vil du være med til at videreudvikle løsninger, der udgør rygraden i den finansielle sektor?

 

I rollen som Solution Architect hos e-nettet får du til opgave at videreudvikle det tekniske fundament for de løsninger, der udgør rygraden i den finansielle sektor. Det er en unik mulighed for at blive en del af en organisation, som leverer samfundskritiske løsninger i tæt samarbejde med Danmarks finanssektor og nogle af Danmarks største banker og realkreditinstitutter.

Med reference til Manager, Head of Platform & Infrastructure, Søren Dyrby bliver du ansvarlig for at udvikle e-nettets IT-arkitektur, således de følger med den teknologiske udvikling inden for branchen. På kort sigt betyder dette, at du får til ansvar at vurdere, hvilke mulige konsekvenser en ny arkitektur åbner op for, når e-nettet skifter platform.

Af arbejdsområder kan nævnes at:

  • Vurdere forretningsudfordringer i forbindelse med udformningen af IT-arkitekturen
  • Udforme og tilpasse IT-arkitekturen i forbindelse med Red Hat OpenShift Container Platform
  • Definere eller fortolke krav og hjælpe med at analysere dem samt identificere interessenter
  • Formulere designet – skabe en løsningsstruktur, der opfylder de forskellige krav og balancerer løsningens mål og begrænsninger
  • Formidle arkitekturen, så alle forstår den – tilpasset de forskellige målgrupper
  • Støtte udviklerne og sikre, at udviklerne er i stand til at realisere arkitekturen ved en kombination af mentoring og direkte involvering
  • Verificere implementeringen – sikre, at det leverede system er i overensstemmelse med den aftalte arkitektur og opfylder kravene.

Du har en relevant videregående teknisk uddannelse inden for området, fx IT-ingeniør, cand.merc.dat, cand.it, datalog eller lignende. Du har en solid teknologisk forståelse og interesse, samt holder dig løbende opdateret på de nyeste teknologier og trends inden for branchen. Det vil være en klar fordel, hvis du har kendskab til f.eks. Red Hat OpenShift Container Platform, men det er ikke et must.

Hvis du ligeledes har erfaring med og viden om Kubernetes, Docker, CI/CD, DevOps, Cloud platforme og andre micro-services, er det absolut en fordel.

Som person tager du ansvar og føler dig komfortabel med en koordinerende teknisk rolle i forskellige projekter. Du er desuden forretningsorienteret, har gennemslagskraft og kan tænke både analytisk og helhedsorienteret i forhold til e-nettet.

e-nettet tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et spændende og uhøjtideligt miljø med kompetente og dedikerede kolleger. Der er en stor villighed til at prøve ting af, og der er plads til at ”lege” og prøve nyt.

Arbejdssted: Antonigade 2, København K.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant Michael Jensen på mobil: +45 23 70 26 08. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy