Følg os på
Sustainability Manager, Climate

Vil du med for bordenden af LARS LARSEN GROUPs klimaindsats? 

 

Som Sustainability Manager, Climate hos LARS LARSEN GROUP bliver du fagligt ansvarlig for klima-agendaen i koncernens Group funktion for sustainability. Du bliver koncernens ekspert og go-to person på klimaområdet, og du får en unik mulighed for at arbejde med selskaberne i LARS LARSEN GROUP koncernen og målrettet med LARS LARSEN GROUPs eget aftryk. 

Med reference til Director, Head of Sustainability & ESG vil du arbejde med LARS LARSEN GROUPs klimaagenda i henholdsvis selskabets egen drift, det aktive ejerskab samt i investeringer. Selskabets egen drift omhandler egne interne aktiviteter. Det aktive ejerskab vedrører aktiviteter og support ud mod datterselskaber i LARS LARSEN GROUP koncernen. Investeringer omhandler sparring vedrørende de negative/positive klimaaftryk koncernen sætter i forbindelse med fremtidige investeringer.

Af arbejdsområder kan nævnes: 

  • Ansvarlig for at udarbejde en klimaplan, herunder at gennemføre en Greenhouse Gas (GHG) mapping for Group funktionen 
  • Ansvarlig for at identificere og gennemføre projekter og initiativer med relation til den fastlagte klimaplan og GHG reduktionsmål 
  • Sikre compliance omkring klima og miljø lovgivning for Group funktionen 
  • Bidrage med klimadata, relevant for koncern-årsrapportering  
  • Sparringspartner for kollegaer i Real Estate vedrørende klimarelaterede overvejelser 
  • Sparringspartner på investeringsprojekter hvor klima er et centralt element 
  • Sparringspartner for datterselskaber vedr. f.eks. Greenhouse Gas og kommende lovgivning relevant for klima-agendaen, eksempelvis i forbindelse med nye rapporteringskrav 
  • Drive klimarelaterede infomøder og workshops for datterselskaber på tværs af koncernen 

Du har min. 3 års erhvervserfaring fra en lignende stilling, hvor bæredygtighed er et bærende element. Endvidere forventes det, at du besidder høj teoretisk og faglig ballast og dermed har en dybdegående dataforståelse, er analytisk stærk og fortrolig med Excel og bearbejdning af data. Derudover skal du have erfaring med klimarelateret bæredygtighed, herunder Greenhouse Gas i henhold til Greenhouse Gas protokollen. Det forventes, at du har forståelse for Science Based Target Initiative samt indsigt i kommende krav til klimadata eksempelvis ifm. EU Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) og EU Taksonomi m.m.

Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau, eksempelvis inden for revision, samfundsvidenskab, økonomi el.lign. Du er superbruger i Excel, og du er flydende i dansk og engelsk på skrift og i tale.

Som person er du nysgerrig i forhold til udvikling inden for klimarelateret bæredygtighed, samtidig er du dygtig til at få omsat ny viden, herunder lovgivning, til praksis for virksomheden. Det er også vigtigt, at du er i stand til at kommunikere i øjenhøjde, er drevet af at skabe løsninger i fællesskab og sikre, at LARS LARSEN GROUP lykkes med fastlagte målsætninger. 

Som en del af LARS LARSEN GROUP bliver du en del af en familieejet og international velfunderet koncern, som giver kandidaten gode muligheder for faglig og personlig udvikling. 

Arbejdssted: Brabrand

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Line Lykke Pedersen på M: +45 41 18 14 55 eller Research Manager Henriette Toftgaard Pedersen på M: +45 60 21 02 31. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy