Følg os på
Tax Specialist/Tax Analyst

Vil du bidrage til den digitale transformation af skattefunktionen i LARS LARSEN GROUP? 

 

Som Tax Specialist i LARS LARSEN GROUP bliver du en del af et stærkt team inden for direkte og indirekte skat, som arbejder dedikeret med at udvikle koncernens fokus på transparens og regelefterlevelse inden for skatteområdet. LARS LARSEN GROUP varetager de samlede familiemæssige ønsker og ambitioner for familien bag gruppen, herunder varetagelse af de fælles interesser, der måtte være ud mod koncernens selskaber.

Med reference til Director, Head of Tax får du en bred og supporterende rolle i nyoprettet stilling, og du vil understøtte kollegerne i Tax med en række analyser, rapportering og rådgivning af koncernselskaber, for herigennem at sikre og udarbejde korrekt opgørelse af skatter og afgifter for LARS LARSEN GROUP. Den rette profil får mulighed for at præge den digitale transformation i skatteafdelingen i LARS LARSEN GROUP. 

Af arbejdsområder kan bl.a. nævnes: 

Transfer Pricing, Country-by-Country, Global Tax Footprint, Pillar II 

 • Datatræk  
 • Analysearbejde  
 • Dokumentationsarbejde  
 • Rapportering/controlling 
 • Diverse ad hoc-opgaver og forespørgsler fra Tax funktionen eller koncernens selskaber 

International skat 

 • Tilbagesøgning af kildeskatter 
 • Forhåndsgodkendelse af kildeskattefritagelse  
 • Ad hoc deltagelse i APA og MAP-processer  
 • Vurdering af internationale skatteforhold  
 • Tax accounting  
 • Diverse ad hoc-opgaver og forespørgsler fra Tax funktionen eller koncernens selskaber 

Du har en naturlig interesse for udvikling, optimering og forbedring og ønsker at være en drivende kraft inden for den digitale transformation. Du har minimum 2 års erfaring fra revision eller fra en større international virksomhed, hvor du har fået erfaring med digital transformation, tax technology, selskabsskat og opbygget en god forståelse for dynamikkerne i international skatteret og Transfer Pricing. Dette kombineret med en relevant uddannelse som f.eks. cand.merc.jur., cand.merc.aud., cand.jur. eller anden relevant uddannelse.

Du har en naturlig flair for datadrevne løsninger og en stor interesse for tax technology/digital transformation. I kraft af din teoretiske og faglige ballast besidder du en god talforståelse og er fortrolig med Excel.

Som person er du selvstændig, energisk og arbejder struktureret, procesorienteret og analytisk. Ligeledes har du en tillidsvækkende person og formår derved at samarbejde med organisationens mange stakeholders. 

Arbejdssted: Silkeborg. Frem til årsskiftet Brabrand v. Aarhus.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Manager, Henriette Toftgaard Pedersen på E-mail: htp@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy