Følg os på
Teamleder – Bæredygtighedsrådgivning

Vil du bidrage til den bæredygtige transformation af bygge- og ejendomsbranchen, og kan du med din store erfaring og stærke personlighed påtage dig teamleder-rollen og gå forrest blandt dygtige specialister?

 

Som Teamleder for Bæredygtighedsrådgivning bliver du en del af Rambølls Byggeridivision, som er blandt verdens førende bygningsdesignere, og som hvert år arbejder på mere end 10.000 bygge- og arkitekturprojekter, bl.a. sammen med Henning Larsen Architects.

Under overskriften ”The Partner for Sustainable Change”, har Rambøll samlet sine bæredygtighedsspecialister i én national enhed, som arbejder med alt fra strategiudvikling for virksomheder i bygge- og ejendomsbranchen over bæredygtighedsrådgivning- og ledelse på bygge- og renoveringsprojekter til specialistrådgivning inden for f.eks. CO2, cirkulær økonomi og taxonomi – alt sammen for at kunne gå forrest i den bæredygtige omstilling med ønsket om at gøre en forskel for Rambølls kunder og for samfundet som helhed.

Med reference til Head of Sustainability Consultancy vil du som Teamleder indgå i den nationale afdelings ledelsesteam, og du vil være med til at definere de strategiske prioriteter fremadrettet. Du vil bidrage til at opbygge en stærk afdelingskultur og herunder facilitere et effektivt og inspirerende samarbejde med de øvrige teams i afdelingen, på tværs af Rambøll, og med kunderne.

Du bliver Teamleder for teamet, Sustainability Management & Certification, som har fokus på bæredygtighedsrådgivning og -ledelse samt certificeringer. Du skal sætte retningen for teamets medarbejdere, der arbejder med bæredygtighed som en integreret del af Rambølls mange designprojekter, har dialog og vejledning af bygherren i, hvordan de kan øge projektets bæredygtighedsprofil, samt gennemførelse af certificeringer mm. Denne store viden bringes også i spil på strategisk plan hos kunderne, når Rambølls specialister hjælper kunderne med at navigere i den komplekse verden af bæredygtighed og ESG og hjælper til at finde de løsninger, der skal til for at realisere kundernes strategiske ambitioner. I kraft af din erfaring og netværk, vil du kunne gøre en stor indsats for at profilere afdelingen ud mod kunder og samarbejdspartnere og ligeledes bringe din viden i spil i mere strategiske sammenhænge.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Team- og medarbejderudvikling, herunder bidrage til afdelingsledelse
  • Samarbejde bredt, både internt hos Rambøll og eksternt med kunder og samarbejdspartnere
  • Udarbejdelse af bæredygtighedsstrategier i byggeprojekter og procesfacilitering
  • Rådgivning om og gennemførelse af certificering (DGNB, LEED, BREEAM og lign.)
  • Bygherrerådgivning med fokus på bæredygtighed i de tidlige faser
  • Større tilbudsarbejde i samarbejde med andre afdelinger i Rambøll

Din baggrund bygger på et stærkt fundament af flere års erfaring med bæredygtighedsrådgivning inden for byggeri, og du har gerne dokumenteret erfaring med eller uddannelse inden for bæredygtighed og certificeringsordninger, som minimum DGNB-konsulent eller tilsvarende. Du har en god forretningsforståelse, der kombineret med din markedsindsigt i byggebranchen, gør dig i stand til at sætte ambitiøse mål for afdelingen og bygge et team af de allerbedste bæredygtighedsrådgivere.

Du har relevant uddannelse som ingeniør, arkitekt eller lignende inden for byggeri, og som person er du en power profil med gennemslagskraft, der trives bedst i en rolle, hvor du kan være med til at forme fremtiden. I jobbet som Teamleder, vil du få mange forskellige samarbejdsrelationer, både internt og eksternt, og det er derfor vigtigt, at du er hjemmevant i kommunikation på både dansk og engelsk.

Rambøll tilbyder en spændende mulighed for at sætte markante aftryk på fremtidens bæredygtige byggeprojekter sammen med de bedste fra branchen. Rambøll tilbyder dig hermed at blive kollega med 5.000 eksperter på verdensplan, der er specialiserede i at skabe innovative, grønnere og bedre bygninger til at balancere miljømæssige, sociale og økonomiske hensyn for at skabe bedre liv hos dem, der bruger bygningerne. Hos Rambøll kan du derfor være med til at udvikle bæredygtige løsninger, der gavner vores kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed.

Rejsedage: Ca. 5 dage om måneden på Rambølls kontor i København

Arbejdssted: Aarhus

Vil du læse mere om, hvordan Rambøll arbejder for, at vi sammen finder de løsninger, der skaber en bæredygtig fremtid, så tryk her:

 https://en.ramboll.com/lets-close-the-gap

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, COO Morten Andersen, M: 29 47 30 60 eller moa@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy