Følg os på
Senior Software Developer

Drømmer du om at udvikle spændende digitale løsninger for nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer?

 

GORM Agency søger en udadvendt og passioneret Senior Software Developer, der har lyst til at blive en vigtig del af et ambitiøst UX- og udviklingsteam. Du kommer til at være tæt på beslutningerne og det tætte samarbejde med kunderne, og du bliver en integreret del af processerne fra start til slut. Du bliver en del af et stærkt team med et tæt kollegialt og fagligt fællesskab, der i dag består af otte udviklere, fire UX’ere, samt freelancere og studentermedhjælpere. Herudover kommer du til at arbejde tæt sammen med et hold af projektledere, UI-designere samt SoMe-, online marketing- og dataspecialister.

Med reference til GORM Agency’s Development Director kommer du til at stå i spidsen for store Umbraco løsninger for kunder, som tæller store og mellemstore danske virksomheder og organisationer. Du bliver helt fra start tilknyttet projekter, hvor du får ansvaret for at skabe gennemtænkte løsninger for bureauets kunder, og du kommer til at arbejde med både websites, web apps samt mobile apps.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Indholdsmodellering og Umbraco “governance”
  • Backend udvikling og integrationer
  • Udvikling og vedligehold af databaser
  • Samarbejde med hosting udbydere, i.e. Umbraco Cloud, Azure og on-prem
  • Sikkerhed
  • Scoping, nedbrydning og estimering og fordeling af opgaver mellem projektteamets medlemmer
  • Mentor for andre teammedlemmer i Umbraco og udvikling generelt
  • Deltagelse i kundemøder hvor du fremviser funktionalitet for kunden og lytter til deres feedback
  • Medvirke til at skabe best practices og forfine set-up løbende

Din baggrund og erfaring er formentlig som backendudvikler eller fullstack udvikler. Vigtigst er, at du bevæger dig stærkt i backend kodning som integrationer og databasearbejde, så længe det centrale omdrejningspunkt er Umbraco, enten som klassisk CMS, Cloud eller Heartcore. Den ideelle kandidat har desuden flere års erfaring med implementering af løsninger i Umbraco, brænder for at have kunden i fokus og har erfaring med at deltage i kundemøder.

Du har gerne en relevant akademisk uddannelse inden for IT, men praktisk erfaring vægter højere end uddannelse. Du har erfaring med C#, SQL Server og Elastic Search, og du må meget gerne have praktisk erfaring med Vue.js, React eller lignende, men det er ikke et krav.

Som person er du struktureret og nysgerrig, du trives med at have flere bolde i luften samtidig og evner at bevare overblikket. Du følger dine projekter til dørs og tager ansvar for dine løsninger.

Du er glad af sind, og værdsætter at kunne sparre med andre dygtige mennesker. Du er desuden god til at kommunikere med en høj grad af likeability og kan bygge gode arbejdsrelationer både internt og eksternt.

Hvorfor GORM Agency? GORM Agency tilbyder dig en spændende stilling med mulighed for både faglig og personlig udvikling. Der er stor accept omkring forskellighed, og de har både Counter Strike-gamere, løbere, fodboldspillere, craft beer lovers og vin connaisseurs. Men først og fremmest har de det godt med hinanden.

Arbejdssted: GORM Agencys kontor på Jægersborg Allé, 2920 Charlottenlund. Der er mulighed for at arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Kristina Østergaard på M: +45 24 90 09 21. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy