Følg os på
We use cookies! OK
Kundechef til Storkundeafdeling Erhverv på Sjælland


Vil du være en del af et stærkt voksende forretningsområde for Storkunder Erhverv i Spar Nord? Og trives du med stor selvstændighed og beslutningskraft samt ønsker at bidrage til væksten af storkundeområdet i en solid bank?

Som Kundechef i Storkundeafdelingen hos Spar Nord bliver du en del af et område i vækst i en kundeorienteret og personlig bank. Spar Nord er kendetegnet ved et lavt beslutningshieraki og som værende i øjenhøjde med de professionelle kunder, som består af større danske erhvervsvirksomheder.

Som Kundechef i Storkundeafdeling Erhverv får du direkte reference til afdelingsdirektøren for Storkundeafdelingen. Du får et regionalt ansvar for markedsområdet Sjælland og bliver ansvarlig for, at der i markedsområdet sker en systematisk bearbejdning af attraktive kunder med udgangspunkt i en samarbejdsmodel, der er vedtaget mellem Storkundeafdelingen og de lokale banker.

Rollen som kundechef er central for at skabe tilfredse kunder og pleje bestående relationer. Netop kundetilfredshed er vigtig for Spar Nord, som for 2. år i træk ligger nr. 1 på kundetilfredshed for erhvervskunder. Som unik salgsposition, vil du, via vores samarbejdsmodel, have adgang til de lokale Spar Nord bankers erhvervsnetværk, nå nye emner skal kontaktes og bearbejdes.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Aktiv deltagelse i salg, herunder udarbejdelse af plan og gennemførelse af salgsaktiviteter
  • Tæt samarbejde med ledelsen, storkundeafdelingen og erhvervsafdelingerne i de lokale banker
  • Kredit herunder sikre at salg rettes mod kunder som opfylder Spar Nords kreditpolitik

Den ideelle kandidat har min. 10 års erfaring fra en lignende stilling med salg og rådgivning over for mellemstore og store virksomheder. Derudover har kandidaten en solid faglig indsigt kombineret med en stærk forretningsforståelse, hvilket vil bidrage til succes inden for området.

Din faglige baggrund kommer fra en bankuddannelse gerne suppleret med HD. Alternativt har du en relevant kandidatgrad suppleret med praktisk erfaring inden for erhvervs/finansieringsrådgivning.

Som person er du udadvendt og en god relationsskaber, der evner at matche ledelse, bestyrelse samt rådgivere for større erhvervsvirksomheder. Du er en selvstændig person med et stort og synligt drive men samtidig også en person, der formår at arbejde konstruktivt i teams.

Spar Nord tilbyder en rolle med stor frihed og gode karrieremuligheder inden for området, hvor det også er muligt selv at præge den videre retning i rollen. En bank med højt til loftet og kort vej til handling og beslutninger.

Rejsedage: Kandidaten vil operere meget selvstændigt i markedsområdet med ca. en ugentlig dag i den centrale Storkundeafdeling i Aalborg.

Arbejdssted: I markedsområdet Sjælland med frihed til selv at planlægge ugens arbejdslokation i en eller flere af de lokale banker.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, CEO, Jørn Andersen på M: +45 40 26 50 36. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Stamholmen 157
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Søren Frichs Vej 42R
8230 Aabyhøj
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics