Følg os på
Finansielle virksomheder

Teknologiske udfordringer, digital transformation og styringsmæssig kompleksitet præger de finansielle virksomheder

Markedet med finansielle virksomheder er præget af teknologiske udfordringer, ikke mindst den digitale transformation, der aktuelt er i gang. Både den kundevendte transformation, der går mod øget digital rådgivning og den interne, som skaber øget virtuel organisering og ledelse samt større ledelsesopgaver af specialister/flere faggrupper. Vores konsulenter har stort kendskab til den finansielle sektor og dermed forståelse for, hvilke kompetencer der efterspørges.

Med 14 års erfaring fra opgaveløsning og konsulenter med solid erfaring direkte fra finansielle virksomheder, forstår vi hele værdikæden i den finansielle virksomhed. Vi kender til dens styringsmæssige kompleksitet i økonomi og risiko.

Markedet har ændret sig i relation til ændrede kundekrav og vægtning i kundeoplevelserne. Og markedet har ligeledes ændret sig i konkurrencen og positionering blandt branchens aktører, hvilket kan mærkes i rekrutteringen af kandidater.

Hvor finder kunden den rette kandidat med de rette kompetencer

Gennem 100 af rekrutteringer i branchen på såvel Executive niveau som på specialistniveau, har vi opbygget stor viden om, hvilke kompetencer der findes hvor, samt et stærkt netværk inden for branchen.

Vi har derfor også indgående kendskab og erfaringsbaseret viden om hvad, der virker i processer, kunde- og kandidatkontakt, og bemander altid en kunde op med et team af 2-3 konsulenter og researchere der har specifik erfaring med opgaveløsning for finansielle virksomheder.

Vores rekrutteringsmetoder og -værktøjer er tilrettet branchens kandidattyper, både i relation til  ‘short time to fill’ & kvalitet. Ligesom vi kan bidrage med rådgivning omkring organisering af kompetencer og ledelse før eller efter en rekruttering.

Vi stiller altid gerne op til en helt uforpligtende dialog om et samarbejde, så du kan prøve os af på ovenstående!

Læs mere om Executive Search her og Search and Selection her. 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik