Følg os på
FMCG

Virksomheder inden for FMCG – med produkter og ydelser, der henvender sig til den private forbruger, står overfor et marked i udvikling og forandring. Dels er der udvikling i forbrugerens efterspørgsel, noget der især mærkes hos dagligvare-leverandørerne. De oplever en efterspørgsel på sundere fødevarer, økologi og et større plantebaseret udvalg. Samtidig er der stor efterspørgsel efter færdige eller delvist færdige måltidsløsninger.

På kanal-siden udfordres detailhandlen inden for FMCG af alternative webbaserede kanaler, abonnementsløsninger etc. Noget der rammer hele sektoren – fra fødevarer, over kosmetik til beklædning mv.

Krav til fremtidens ledere og specialister – FMCG

Det fremtidens ledere og specialister i segmentet skal kunne – er at skabe indsigt i og forstå forbrugeradfærd. Indsamling og analyse af markedsdata skal danne grundlag for innovation og udvikling af nye produkter og strategier, der eksekveres i samarbejde mellem marketing og salg. Det er et krav at man skal forstå afsætnings-kanalernes udfordringer, og man skal kunne dokumentere business cases, der skaber værdi for alle led i værdikæden.

Unique Human Capital har i flere år været med til at rekruttere tunge ledere og specialister til segmentet, og vi har indsigt i og forståelse for de udfordringer branchens stakeholders står overfor. Vi har endvidere et godt netværk iblandt de bedste kandidater. Uanset branche og organisatorisk niveau kan vi fremvise referencer fra tilfredse kunder og kandidater.

Vores rekrutteringsmetoder og -værktøjer er tilrettet branchens kandidattyper, både i relation til  ‘short time to fill’ & kvalitet. Ligesom vi kan bidrage med rådgivning omkring organisering af kompetencer og ledelse før eller efter en rekruttering.

Vi stiller altid gerne op til en helt uforpligtende dialog om et samarbejde, så du kan prøve os af på ovenstående!

Læs mere om Executive Search her og Search and Selection her. 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik