Følg os på
Industri og Produktion

Industri og Produktion har høj efterspørgsel efter specifikke kompetencer

Kandidater med kompetencer inden for People Management, digital transformation og effektivisering præger i høj grad efterspørgslen fra vores kunder inden for industri og produktion.

Diversitet og internationalisering får ligeledes større og større opmærksomhed og ofte spørger kunderne efter et felt af kandidater med solid erfaring fra forandringsledelse, det at skabe vækst.

Vi oplever en branche der har det største opsving i 30 år – og det forventes at vare ved. Det er ligeledes en branche præget af stor dynamik og globalisering med en del opkøb, fusioner og restruktureringer, der bidrager med stordriftsfordele og kundespecifikke løsninger.

Skandinaviske virksomheder har kompetencerne til at erobre nye markeder med innovative produkter, teknologisk nytænkning og retænkning af eksisterede metoder og processer. Det kræver at lederne har de rette kvalifikationer – både ledelsesmæssigt og fagligt.

Fokus på nye medarbejderkvalifikationer

Industrien har højt fokus på digitalisering og automatisering, hvilket i afgørende grad påvirker medarbejdere og de medarbejderkvalifikationer virksomhederne efterspørger. Nye arbejdsmetoder kræver mange steder opkvalificering af medarbejdere og ledere, hvilket der er stor fokus på.

Vores rekrutteringsmetoder og -værktøjer er tilrettet branchens kandidattyper, både i relation til  ‘short time to fill’ & kvalitet. Ligesom vi kan bidrage med rådgivning omkring organisering af kompetencer og ledelse før eller efter en rekruttering.

Vi stiller altid gerne op til en helt uforpligtende dialog om et samarbejde, så du kan prøve os af på ovenstående!

Læs mere om Executive Search her og Search and Selection her. 

 

Industri og Produktion | Unique Human Capital

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik