Følg os på
IT- og Telekom

En branche i udvikling 

Robotter, kunstig intelligens, Machine Learning, Ai, software og Fintech, for at nævne nogle få – er teknologier som efterhånden hører hverdagen til, og i Danmark er vi godt med. Samtidigt med dette er udrulningen af 5G bredbånd i Danmark med til at styrke de digitale værktøjer, som erhvervslivet er ved, at tage til sig, og dette fører mange nye muligheder med sig.

Hos Unique Human Capital følger vi med i den digitale udvikling, og rekrutterer specialister og ledere til hele IT- & Telekom-branchen. Vi arbejder med veldokumenterede rekrutteringsprocesser på tværs af Danmark via vores tre kontorer i København, Aalborg og Aarhus. Udenlandske rekrutteringer løser vi i tæt samarbejde med udvalgte internationale kollegaer.

En effektiv rekrutteringsproces tager tid, og kræver en velovervejet strategi, for at lykkes. Unique Human Capital har erfaring, forretningsforståelse og kompetencer, der gør at vi i tæt samarbejde med vores kunder, lykkes med at headhunte tunge specialister og ledere til IT- & Telekom-branchen.

Talent og gåpåmod

Det er ovenstående kvalifikationer, vi oftest hører efterspurgt, af de virksomheder vi samarbejder med. IT- & Telekom-branchen agerer i et højt udviklingstempo, der kræver et agilt mindset og specialiserede kompetencer. Herudover er også talent og gåpåmod nødvendige egenskaber, for at blive en succes i branchen.

Hos Unique Human Capital er vi med til at bygge bro mellem virksomheder og kandidater, og dermed finde rette match mellem kandidat og virksomhed – vi finder, og flytter også de kandidater, der er svære at finde og motivere til et jobskifte.

Vi er resultatorienterede, og har erfaringer med at rekruttere kompetente kandidater til blandt andet Software- og Webudvikling, Sikkerhed, Quality Assurance og projektledelse.

IT- & Telekom-branchen efterspørger talent og innovativ menneskelig kapital

Hos Unique Human Capital har vi hjulpet virksomheder i Danmark og udland med, at få adgang til de bedste kandidater siden 2003. Vores mange år i branchen har givet en solid erfaring og ikke mindst forståelse for erhvervslivets efterspørgsel, hvilket har bevirket, at vi i dag hører til blandt landets største udbydere af Executive Search og Search & Selection.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik