Følg os på
Accounting Specialist

Brænder du for at arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor regnskab og økonomi og for at være en del af en organisation, som skaber et stærkt socialt samfund?

 

Som Accounting Specialist hos Forenede Care A/S bliver du ansvarlig for diverse rapporteringer og økonomiopgaver. Opgaverne indebærer bl.a. momsafregning og håndtering af lønsumsafgifter. Derudover vil du være ansvarlig for at sikre udarbejdelse af procedurer og implementeringen af et effektivt vagtplanlægningssystem i samarbejde med økonomichefen. Du vil ligeledes være ansvarlig for bogføring af bilag samt medvirkende ved udarbejdelsen af måneds- og årsrapporter. Herudover vil din hverdag ligeledes være præget af almindelig opgaveløsning og dagligdags sparring.

Med reference til økonomichefen hos Forenede Care A/S.

Af arbejdsområder kan nævnes: 

  • Momsafregning samt håndtering af lønsumsafgifter
  • Implementering af et nyt vagtplanlægningssystem, Quinyx
  • Bogføring og afstemninger
  • Procedurebeskrivelser og diverse rapporteringer
  • Medvirke til klargøring og udarbejdelse af måneds- og årsregnskaber
  • Validering af kontering udført i staben og ude i driften
  • Håndtering af anlægsaktiver og afskrivningsregler
  • Almindelig opgaveløsning og dagligdags sparring

Du har dokumenteret erfaring fra lignende stillinger og er superbruger i Excel. Herudover har du erfaring med udarbejdelse af måneds- og årsrapporter og et indgående kendskab til moms og lønsumsafgifter. Du har desuden tidligere arbejdet med bogføring og procedurebeskrivelser. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med et vagtplanlægningssystem gerne Lessor Portal, Lessor Work Force og/eller Quinyx.

Du har en relevant regnskabsfaglig uddannelse såsom HD(R), Diplom Finans eller cand.merc.aud. Desuden er det ideelt, hvis du har kørekort til almindelig personbil, da du kan forvente besøg på de respektive centre bl.a. i forbindelse med implementeringen af det nye vagtplanlægningssystem.

Som person har du gåpåmod og er initiativrig. Du har et stort drive, er proaktiv og har en god analytisk sans, samt evne til at skabe overblik, planlægge og koordinere.

Forenede Care tilbyder en stejl læringskurve i en organisation, som har fokus på medarbejdertrivsel. Du vil få mulighed for at beskæftige dig med mange varierende arbejdsopgaver og have hovedrollen i forbindelse med implementeringen af et nye vagtplanlægningssystem. I rollen får du hermed mulighed for at styrke dine kompetencer indenfor planlægning samt projekthåndtering. På sigt vil du ligeledes stifte bekendtskab med BI-værktøjer og være med på diverse udviklingsprojekter.

Rejsedage: 10-20 dage om året forventes der rejseaktivitet til de forskellige centre som Forenede Care driver. Rejseaktiviteten er derfor primært i Danmark.

Arbejdssted: Borupvang 5E, 2750 Ballerup.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Konsulent, Caroline Krüger på cak@uhc.dk eller på M: +45 51 21 99 33 . Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik