Følg os på
Administrerende Direktør

Som Adm. Direktør hos A/S Læsø Fiskeindustri, med lokationer i Skagen, Frederikshavn og på Læsø, bliver du ansvarlig for at gennemføre, videreudvikle og implementere strategiske beslutninger i stærkt samspil med bestyrelse, ledergruppe og den øvrige organisation. Den Adm. Direktør har det fulde ansvar for at udvikle virksomhedens forretningsgrundlag og drift, herunder især:

  • Strategiudvikling, forretnings- og handlingsplan
  • Ledelse, organisering, People Management
  • Afsætning salg, relationsstyrkelse, forhandling
  • Drift og økonomisk styring.

Den Adm. Direktør får en væsentlig opgave i at sikre, at potentialet, der er for vækst og udvikling i organisationen, indfries. Netop nu står A/S Læsø Fiskeindustri overfor en spændende international opgave, hvor det skotske datterselskab skal integreres i Danmark, en rejse som den nye Adm. Direktør får mulighed for at drive og eksekvere. Den Adm. Direktør kommer til at spille en aktiv rolle i synliggørelsen overfor kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Med reference til bestyrelsesformanden udgør den Adm. Direktør den øverste ledelse af A/S Læsø Fiskeindustri og har ansvaret for alle funktioner og processer i virksomheden, dette i tæt samarbejde med de øvrige medlemmer af direktionen.

Din baggrund kommer fra en kommercielt orienteret stilling i en virksomhed med egen produktion. Det forventes, at du har erfaring med strategi og eksekvering, solid ledelsesmæssig erfaring og har tidligere haft ansvar for organisationsudvikling, afsætning og økonomi i et lignende set up. Den ideelle kandidat har gode kvalifikationer inden for HR og har tidligere vist, at du kan skabe resultater, vækst og udvikling gennem andre.

Du har relevant kommerciel eller teknisk uddannelse, ex cand.merc. i Afsætning, HD-A, MBA eller tilsvarende, men den forretningsmæssige og driftsmæssige erfaring vægtes højt.

Som person udøver du People Management og er kendt for at være dygtig og tillidsskabende som leder. Du har en synlig ledelsesstil og kan skabe synergi på tværs af organisationen. Du er kommunikerende på flere niveauer og evner at skabe følgeskab. Du har stor forretningsforståelse, har gennemslagskraft og er god til at eksekvere. Du motiveres af ambitiøse mål og af at være en del af en virksomhed med stærke lokalforankrede værdier.

A/S Læsø Fiskeindustri tilbyder en spændende og udfordrende stilling, hvor der er gode potentialer for at skabe resultater, dette både personligt såvel som forretningsmæssigt.

Rejsedage: Der forventes ca. 40-50 rejsedage om året i ind- og udland.

Arbejdssted: Primært Skagen.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant, Camilla Spanggaard Andersen på M: +45 25 24 75 21. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Søren Frichs Vej 42R
8230 Aabyhøj
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik