Følg os på
Administrerende Direktør

Kan du drive en vækstrejse?

 

Til et veletableret leasingselskab i vækst søges i forbindelse med planlagt generationsskifte en Administrerende Direktør. Krone Kapital fremstår som en sund forretning med et solidt kundegrundlag inden for erhvervssegmentet. Krone Kapitals værdier baserer sig blandt andet på tilgængelighed, fleksibilitet og kompetence.

Som Administrerende Direktør får du det overordnede ansvar for den daglige ledelse og drift af Krone Kapital, der i dag har et forretningsomfang, som over de senere år er vækstet markant. Forretningsomfanget er på mere end kr. 5 mia. med et betydeligt nysalg og 55 dedikerede medarbejdere og dermed blandt et af de større leasingselskaber i Danmark.

Med reference til bestyrelsen vil du fortsætte med at udvikle forretningen og drive strategiske tiltag, ligeledes i samspil med stabsfunktionerne i ejerkredsen.

Derudover skal den Administrerende Direktør være synlig over for organisationen, kunder og væsentlige samarbejdspartnere og være i stand til at skabe stærke relationer til disse via egen og salgsorganisationens indsats.

Ansvarsområderne omfatter:

  • Strategi- og forretningsudvikling
  • Ledelse- og organisationsudvikling
  • Kredit- og risikostyring
  • Økonomi og driftsoptimering
  • Sparring med bestyrelsen og ejerne
  • Marketing og kundeaktiviteter

Du har solid erfaring fra den finansielle sektor og med ledelse med resultatansvar i sammenlignelige virksomheder, gerne med fokus på den kundevendte og kommercielle indsats samt risikostyring.

Som person er du udadvendt, god til at skabe relationer og vant til ledelse af forskelligartede profiler samt at samarbejde med bestyrelse og ejere.

Arbejdssted: Nykøbing Mors

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Director Tina Visbech Brun på M: +45 21 15 15 75 eller mail: tib@uhc.dk, Director Hanne Bjerregaard på M: +45 31 12 19 41 eller mail: hab@uhc.dk eller Senior Research Consultant Anne Thomsen på M: +45 31 40 01 11 eller mail: ant@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik