Følg os på
Application Manager

Brænder du for at tage ejerskab af ERP-systemer og drive forretningsapplikationer i en succesfuld og velrenommeret produktionsvirksomhed?

 

Som Application Manager bliver du sammen med Junckers Industriers Senior Application Specialist ansvarlig for at sikre, at virksomhedens forretningsapplikationer og ERP-løsning understøtter virksomhedens salgs- og markedsorienterede vækststrategi. Virksomheden har i dag et ERP-system og en IT-infrastruktur, der ikke længere lever op til de krav og behov, som virksomheden har fremadrettet. Junckers Industrier har vedtaget en ambitiøs vækststrategi og har erkendt, at den nuværende IT-løsning ikke er fremtidssikret. Virksomheden har udviklet en transformationsstrategi, som bygger på en total opdatering af håndteringen og driften af IT. Det er derfor besluttet at igangsætte en proces, der skal føre til valg og implementering af et nyt ERP-system, outsource driften og dele af supporten samt gøre IT driften mere professionel og international.

Med reference til Head of Group IT søger Junckers Industrier en kompetent Application Manager. Du skal hjælpe virksomheden med at udvikle og professionalisere sine forretningsapplikationer, herunder ERP-systemet, som påtænkes reinstalleret i en ny Cloud version.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Test af system opdateringer ved Cloud-applikationer
  • Bidrage aktivt til governance af forretningsunderstøttende applikationer
  • Koordinering mellem interessenter i forbindelse med ændringshåndtering
  • Sikre at vedligeholdelse sker med størst mulig økonomisk effektivitet, herunder kvalitetssikring og vurdering af leverandørernes estimater og tilbud
  • Kravspecificering baseret på forretningskrav i samarbejde med de forretningsansvarlige
  • Dokumentere ændringer af applikationer

Du har god erfaring fra en tilsvarende stilling i en produktionsvirksomhed. Du har solid  erfaring med drift af ERP-systemer, og gerne Cloud baserede. Du har ligeledes erfaring med test og release management og med 2. level support på applikationer, samt kendskab til Cloud-transition på business applikationer.

Som person er du serviceminded og omgængelig. Du arbejder struktureret og systematisk og har overblik. Du synes, at den forretningsmæssige anvendelse er vigtig, og du nyder at understøtte brugere til at udnytte applikationer optimalt. Du er forandringsparat, ser muligheder og undersøger proaktivt de systemer, der er til rådighed.

Virksomheden tilbyder et job, hvor timingen er perfekt i forhold til, at du med udgangspunkt i den igangværende transformation og vedtagne strategiplan, kan være med til at skabe det fundament, der på IT-området skal gøre det muligt at indfri målene. Du får en enestående mulighed for at være en vigtig spiller på en spændende transformationsrejse.

Arbejdssted vil være på virksomhedens hovedkontor i Køge.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, COO Morten Andersen på M: +45 29 47 30 60 eller Senior Research Consultant Anne Thomsen på M: +45 31 40 01 11. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik