Følg os på
Bogholder/Controller til Hirtshals Yard

Tænker du i muligheder og løsninger, og kan du lide at arbejde i krydsfeltet mellem rutine og ad hoc-opgaver – så er her muligheden for at gøre en dag-til-dag forskel i en voksende virksomhed: Hirtshals Yard.

 

Som Bogholder/Controller hos Hirtshals Yard bliver du en del af en mellemstor organisation indenfor den maritime branche. Du bliver en del af en lokal forankret virksomhed, hvor faglig sparring og kollegialitet vægtes højt. Der er tale om et selvstændigt job, hvor du får en bred berøringsflade i organisationen.

Med reference til CFO får du som Controller et bredt ansvar indenfor økonomifunktionen og kommer til at arbejde med klassiske opgaver i økonomiafdelingen. Du har allerede en stærk økonomi profil, og din erfaring betyder, at du kan sikre en stabil drift af dine opgaveområder.

Af arbejdsområder kan nævnes:

 • Bogføring af kreditorfakturaer, bankbilag, rejseafregninger m.v.
 • Assistance med opfølgning på projekter
 • Assistance med budgetudarbejdelse og opfølgning
 • Implementering og håndtering af indkøbsfakturaer i Document Capture
 • Assistance med måneds- og årsafslutning
 • Udarbejdelse af analyser og rapporter
 • Deltagelse i IT- og procesmæssige effektiviseringsprojekter
 • Moms og afgifter
 • Finans afstemninger
 • Ad hoc assistance ved lønbehandling og øvrige HR-relaterede opgaver
 • Administrative ad hoc-opgaver

Du har nogle års erfaring med arbejdet i en økonomiafdeling. Du har en  relevant baggrund som f.eks. økonomiassistent, bogholder eller revisor. Uddannelsesmæssigt kan du eksempelvis have en HD, merkonom i regnskab, finansøkonom eller anden økonomisk uddannelse.
Du har flair for IT og et indgående kendskab til økonomisystemer og procesoptimeringer.

Som person har du en udadvendt personlighed og en god evne til at forstå økonomiske sammenhænge. Du er selvkørende og i besiddelse af et godt personligt drive. Du sætter høje standarder for dit arbejde, og du arbejder både struktureret og målrettet. Du er ansvarsbevidst i forhold til deadlines og aftaler samt bidrager til et positivt og professionelt arbejdsmiljø.

Hirtshals Yard tilbyder en spændende stilling i et uhøjtideligt og åbent miljø. Du bliver en del af en økonomiafdeling bestående af CFO og 3 kollegaer. Du får en afvekslende hverdag, der giver stor mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer indenfor bogføring, økonomistyring og controlling i en spændende organisation og branche. For den rette person, vil der være mulighed for evt. deltid, hvis dette ønskes.

Arbejdssted: Hirtshals

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant Camilla Spanggaard Andersen på M: +45 25 24 75 21 eller Director Karsten Romby på M: +45 21 77 23 44. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Søren Frichs Vej 42R
8230 Aabyhøj
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik