Følg os på
Business Analyst

Med kommercielt mindset og lyst til forretningsudvikling

 

Som Business Analyst spiller du en central rolle i at sikre, at BESKO har den nødvendige økonomiske indsigt til at træffe informerede beslutninger og opnår sine forretningsmål. Du vil være med til at fremme en proaktiv, datadrevet adfærd, som er en af BESKOs strategiske prioriteringer.

Du bliver den drivende kraft bag identificeringen af nye muligheder og tiltag inden for BESKOs produktsortimenter og sammensætning. Dit mål er at udarbejde analyser, som bidrager til optimering af varegrupperne for at sikre den bedst mulige kommercielle succes. Væsentligt bliver det, at opgaven løses med udgangspunkt i datadrevet adfærd og analytisk tilgang med basis i både interne data og eksterne markedsdata.

Af arbejdsområder kan bl.a. nævnes:

  • Analysere effekten af kampagner og salgsfremmende tiltag
  • Ansvar for markeds- og kundeanalyser samt deres udnyttelse
  • Overvågning og rapportering af KPI’er og balanced scorecard til at måle BESKOs præstation og fremskridt
  • Ansvarlig for controlling, budgettering og opfølgning på initiativer og nøgletal
  • Salgsanalyser, formidling af resultater og opfølgning
  • Optimering af logistik
  • Projektledelse af forretningsudviklings- og optimeringsprojekter

Med reference til Chief Business Development Officer, bliver du en central del af Business Development. Din hverdag vil inkludere samarbejde med Salg, Indkøb, Marketing og Product Management for at skabe større kommerciel indsigt og gøre BESKO attraktiv for kundernes indkøbsmønstre.

Du har erfaring med analyser, gerne fra enten sourcing, product management eller salgsfunktioner. Sandsynligvis kommer din erfaring fra en retail-, handels- eller grossistvirksomhed, og du har måske haft en lignende rolle som f.eks. Business Controller, Performance Analyst, Business Developer, Business Analyst eller lignende.

Du er en dygtig kommunikatør med stærke samarbejdsevner på tværs af organisatoriske niveauer, horisontalt og vertikalt. Det er vigtigt, at du har erfaring med at håndtere mange stakeholders, både eksternt og internt.

Din metodiske værktøjskasse er på plads, kombineret med stærke kompetencer i brugen af PowerBI, Excel og PowerPoint. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person er du forretningsorienteret og tænker helhedsorienteret i forhold til BESKO som en enhed. Du er analytisk stærk og evner at gennemskue komplekse problemstillinger – både med hensyn til data og processer. Andre beskriver dig som velovervejet og samtidig en handlekraftig person med stort drive.

 BESKO tilbyder en spændende stilling i en udviklende, international virksomhed med rig mulighed for at præge din arbejdsdag og udvikle dig fagligt som personligt. For den rette profil, vil der på sigt være mulighed for at bygge ledelse på.

Arbejdssted: Brabrand ved Aarhus.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Consultant, Josephine Haslund på M: +45 28 29 37 28. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik