Følg os på
Business Development Manager, eCommerce

 

Digital Projektleder med forståelse for at skabe den bedste kunderejse og kommerciel udvikling

For Kop & Kande søger vi en stærk profil, som med digital forståelse og et kommercielt- og projektledende gen kan fortætte udviklingen af eCommerce.

Som Business Development Manager, eCommerce bliver du en del af et særdeles stærkt team, hvor alle arbejder med digitale marketing- og projektopgaver, og hvor alle har for øje at skabe en unik omnichannel-oplevelse for kunder på alle niveauer og touchpoints.

Du vil blive ansvarlig for udviklingen, implementeringen, den efterfølgende drift samt kontinuerlig optimering af den nye webshop. Dette indebærer bl.a. at kunne se og udnytte de kommercielle muligheder på tværs af kanaler og sikre, at webshoppen spiller den bedst mulige rolle sammen med de øvrige kanaler, som Kop & Kande er synlige på.

Derudover bliver du ansvarlig for at skabe tæt samarbejde med interne og eksterne stakeholders omkring opgaver, systemer og processer i relation til webshoppen, f.eks. omkring, kommunikation, marketing, IT, lagerstatus, produktstyring, kundeservice osv.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Ansvarlig for udvikling og drift af Kop-kande.dk
  • Optimering af kop-kande.dk performance, herunder konverteringsrate via personalisering, UX, kunderejseviden mm.
  • PIM/dataansvarlig i marketing, herunder procesoptimering, korrekt brug af data mm. i tæt samarbejde med IT
  • Sikre månedlige opfølgninger på performance og efterfølgende justeringer af drift og udvikling ved behov
  • Ansvarlig for videndeling og oplæring af kolleger på kædekontoret samt i butikkerne for at sikre forståelse og samarbejde omkring den digitale udvikling
  • Være på forkant med best practice inden for Digital Marketing og eCommerce
  • Ansvarlig for store og mindre digitale projekter hos Kop & Kande i tæt samarbejde med interne og eksterne partnere

Du har mere end 3 års praktisk erfaring fra en lignende position og har skabt gode resultater inden for eCommerce/online salg og digital marketing. Din oplevelse er fra en branche med fysiske produkter og sandsynligvis fra retail. Den praktiske erfaring er vigtigst, men den ideelle kandidat har sandsynligvis også en relevant IT- eller forretningsorienteret uddannelse. Den rette kandidat har stærke projektledelses- og koordineringsevner.

Arbejdssted: Skødstrup

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant Pernille Lieding Bregenhøj på M: +45 22 42 15 09 eller Account Director Lise Holler på M: +45 29 60 55 15.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Søren Frichs Vej 42R
8230 Aabyhøj
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik