Følg os på
Business Developer

Vil du være med til gøre PostNord til en best in class logistikvirksomhed?

Som Business Developer hos PostNord vil du være drivende i forhold til at identificere og skabe nye findings og tiltag til fremtidig forretningsudvikling. Du bliver den gennemgående nøgleperson, der arbejder tværorganisatorisk indenfor pakkeprocessens forretningsenheder på tværs af både produkt, salg, operation, distribution, last mile samt supportfunktioner. Du kommer til at spille en helt central rolle og får et stort ansvar og indflydelse i forhold til at sikre, at PostNord i fremtiden bliver en best in class logistikvirksomhed.

I denne nyoprettede rolle får du ansvaret for at analysere PostNords Supply Chain fra A-Z for at identificere og implementere optimering og udviklingsmuligheder. Din rolle vil både bestå af skabelsesfasen fra idégenerering til konceptudvikling samt at være den drivende kraft i at gøre projektet klar til overlevering og implementering af kolleger i supportafdelingen.

Derudover bliver du også ansvarlig for at facilitere design sprints med udgangspunkt i konkrete mål og den vej igennem udfordre status quo indenfor metoder, processer, systemer og mindset, samt sikre at de samlede løsninger kalibreres og anskues fra et udefra og ind perspektiv.

Af arbejdsområder kan blandt andet nævnes:

  • Analyse
  • Procesoptimering
  • Operational Excellence

Din baggrund

Du har erfaring med procesoptimering enten fra virksomheder, der har en kompleks supply chain eller fra et konsulenthus, hvor du har arbejdet med procesoptimering af dine kunders supply chain. Din analytiske arbejdsstil og dit nysgerrige mindset kombineret med din viden og erfaring gør dig i stand til at udfordre organisationen og håndtere stakeholders på alle niveauer i organisationen.

Du har en relevant akademisk uddannelse formentlig inden for finans eller supply chain management. Derudover har du sandsynligvis min. 3 års erfaring, hvor analyse, projektarbejde og procesoptimering har været omdrejningspunktet for dit daglige arbejde.

PostNord er en virksomhed i rivende udvikling, og som ønsker at give den enkelte medarbejder plads til at udfolde sig fagligt, professionelt og som menneske.  

Arbejdssted: København eller Taulov alt efter bopæl.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, seniorkonsulent Belinda Bramsnæs på M: +45 2844 2844. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik