Følg os på
Business Development Director

Kan du sælge en god idé og skabe vækst?

Som Business Development Director får du det overordnede ansvar for new-bizz salg af virksomhedens ydelser, og du vil få en central rolle i et af Danmarks bedste bureauer inden for sin branche.

Med reference til CEO bliver du ansvarlig for salg af kreative strategiske processer, strategisk rådgivning samt koncept- og kampagneudvikling. Derudover får du ansvar for salg af grafisk produktion og salg af virksomhedens designenhed, som arbejder med visuel identitet og formidling.

Du har min. 5 års erfaring fra bureau med salg af konsulentydelser, herunder new-bizz. Du er velbevandret indenfor bureaubranchen og arbejder i dag i et reklamebureau, grafisk designbureau, kommunikationsbureau, mediebureau eller lign. Alternativt har du erfaring med salg af konsulentydelser fra en anden branche. Du har muligvis en uddannelse indenfor området, men din erfaring vægter højest.

Du skal være i stand til at udvikle en konkret salgsstrategi og arbejde struktureret med salget. Det er hermed vigtig, at du kan udarbejde tilbud, oplæg og præsentationer samt være synlig i eksterne sammenhænge.

Som person er du konstant på forkant, så evnen til at åbne døre og lukke ordrer er i fokus. Du er derfor udadvendt, initiativrig og entreprenant. Derudover har du et stort drive, og du er en lyttende og troværdig samarbejdspartner.

Virksomheden tilbyder en attraktiv stilling, hvor du får en central rolle i et bureau med et stærkt brand og dermed stor indflydelse på udvikling af forretningen og dens fremtidige succes. Strukturen er flad, stemningen uformel og armbevægelserne store.

Arbejdssted: Aarhus/København

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant Ane Møller Sørensen på M: +45 24 45 25 84. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Søren Frichs Vej 42R
8230 Aabyhøj
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik