Følg os på
Business Development Director

Kan du skabe yderligere vækst hos et af Danmarks bedste bureauer?

 

Som Business Development Director hos Envision får du det overordnede ansvar for new-bizz salg af Envisions ydelser, og du vil få en central rolle i et bureau, der rates overall som det 5. stærkeste bureaubrand i Danmark.

Med reference til CEO bliver du ansvarlig for salg af Envisions kreative strategiske processer, strategisk rådgivning samt koncept- og kampagneudvikling. Derudover får du ansvar for salg af Envisions øvrige ydelser.

Du bliver en del af ét af Danmarks bedste bureauer, og du får en afgørende rolle i Envisions fremtidige succes. Bureauet er lige nu det tredje mest kendte og anden bedste på forretningsforståelse.

Du har minimum 5 års erfaring fra bureau med salg af konsulentydelser, herunder new-bizz. Du er velbevandret inden for branchen og arbejder i dag i et reklamebureau, grafisk designbureau, kommunikationsbureau, mediebureau eller lignende og har erfaring med retail-kunder. Du har muligvis en uddannelse inden for området, men din erfaring vægter højest.

Du skal være i stand til at udvikle en konkret salgsstrategi og arbejde struktureret med salget. Det er hermed vigtigt, at du kan udarbejde tilbud, oplæg og præsentationer samt være synlig i eksterne sammenhænge.

Som person er du konstant på forkant, så evnen til at åbne døre og lukke ordrer er i fokus. Du er derfor udadvendt, initiativrig og entreprenant. Derudover har du et stort drive, og du er en lyttende og troværdig samarbejdspartner.

Rollen er præget af en vis grad af pionerånd, da Envision, med denne stilling, tager første skridt mod åbning af kontor i Københavnsområdet i kontorfællesskab med de øvrige virksomheder i First Chair Group.

Envision tilbyder en attraktiv stilling, hvor du får en central rolle i organisationen og dermed stor indflydelse på udvikling af forretningen. Strukturen er flad, stemningen uformel og armbevægelserne store.

Arbejdssted: København

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant Ane Møller Sørensen på M: +45 24 45 25 84. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik