Følg os på
Business Development Manager, Digital Marketing

Har du et kommercielt mindset, og brænder du for salg af Digital Marketing løsninger?

 

GORM Agency vækster, og de søger derfor en Business Development Manager inden for Digital Marketing, som bliver en del af det nye Business Development team.  

Som Business Development Manager, får du ansvaret for salg af GORM Agencys løsninger inden for Digital Marketing til nye potentielle kunder. Du vil arbejde tæt sammen med Digital Marketing teamet for at levere konkurrencedygtige tilbud til kunder. Projekterne varer typisk mellem 2 til 6 måneder.

Med reference til Business Development Director.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Identifikation og udvikling af potentielle kunder
  • Mødebooking med potentielle kunder
  • Udvikling af egen pipeline, herunder opbygning af netværk
  • Eksekvering af salgsstrategi
  • Anvendelse af teknisk viden til udarbejdelse af konkurrencedygtige tilbud sammen med Digital Marketing teamet
  • Holde sig opdateret på relevante muligheder inden for salg af Digital Marketing løsninger for at holde sig fagligt up-to-date
  • Rådgivning af kunder inden for de forskellige løsninger

Din baggrund er relevant salgserfaring inden for Digital Marketing, og du har kendskab til nogle af de løsninger, som GORM Agency tilbyder, f.eks. Google Analytics, Google Tag Manager, Hotjar, Facebook, Linkedin etc. Derudover er du vant til at arbejde med projekter til en værdi af ca. DKK 1. mio. på årsbasis.Du har engod viden omkring de generelle løsninger inden for Digital Marketing, og du kan dokumentere succesfulde salgsresultater fra tidligere roller inden for Digital Marketing løsninger. Dertil er du vant til at kommunikere med kunder på C-level.

Du har en relevant uddannelse inden for IT, Business eller lignende.

Som person er du drevet af salg, og du har et kommercielt mindset. Du har et konkurrencegen men er også team-orienteret. Du er god til at kommunikere med en høj grad af likeability og kan bygge gode arbejdsrelationer både internt og eksternt. Du er proaktiv og kan tænke langsigtet.

Hvorfor GORM Agency? GORM Agency tilbyder dig en spændende stilling med mulighed for både faglig og personlig udvikling. De holder til i fede lokaler på Nørrebro tæt på den nye Metroring. De har både Counter Strike-gamere, løbere, fodboldspillere, craft beer lovers og vin connaisseurs. Men først og fremmest har de det godt med hinanden.

Arbejdssted: GORM Agencys kontor i Hillerødgade 30A, 2200 København N.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant Elisabeth Haun på M: +45 28 90 33 88. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik