Følg os på
Centerchef – Sano

Visionær og passioneret leder søges til landsdækkende rehabiliteringscentre med høj kvalitet og faglig kompleksitet

 

Som centerchef for Sano bliver du leder og samlende midtpunkt for 3 professionelt drevet tværfaglige rehabiliteringscentre, som er ejet af Gigtforeningen. Sano-centrene fungerer som landsdækkende specialhospitaler med lokation i Skælskør, Middelfart og Aarhus. Centrene følger sundhedslovens § 79 stk. 2 og har driftsoverenskomster med regionerne. Hvert år gennemføres ca. 1.200 rehabiliteringsforløb for både reumatologiske patienter og parkinsonpatienter, og desuden passerer der ugentligt mere end 1.000 private borgere gennem centrenes faciliteter.

Med reference til Gigtforeningens vicedirektør får du det overordnede ansvar for ledelsen af Sanos 3 afdelinger, herunder at drive og udvikle Sano-centrene, som råder over en lang række specialistkompetencer. Disse kompetencer er implementeret i en tværfaglig kontekst, hvor planlægning og faciliteter medvirker til, at der kan tilbydes rehabilitering på et højt kvalitativt og differentieret niveau.

Af udvalgte ansvars- og arbejdsområder kan nævnes:

  • Personaleledelse og kompetenceudvikling af chefer og udvalgte nøglemedarbejdere
  • Ansvarlig for at drive strategisk udvikling til næste niveau og omsætte strategi til handling
  • Sikre udvikling af digitalisering og driftsunderstøttende initiativer
  • Ansvarlig for effektiv drift, sund økonomi samt overholdelse af budgetter
  • Overordnet ansvar for salgsbudget med fokus på bæredygtige kunderelationer
  • Sikre relevant synlighed og skabe tætte eksterne partnerskaber til det øvrige sundhedsvæsen
  • Skabe bedst mulige vilkår for kvalitetsarbejdet og harmonisering på tværs af organisationen
  • Klar kommunikation og tæt samarbejde med Gigtforeningen og Dansk Gigthospital

Din baggrund omfatter indgående erfaring med økonomi, drift, strategiudvikling og personaleledelse fra en lignende stilling indenfor det sundhedsfaglige område. Denne erfaring kan være opnået fra flere vinkler og meget gerne i kombination i løbet af din karriere, fx fra behandlingssiden (både offentligt og privat), bevillingssiden (både regionalt og kommunalt), fra anden aktør, der arbejder med sundhedsfaglige ydelser, eller fra rådgivningsbranchen med fagfaglige kompetencer.

Du har relevant faglig uddannelse med akademisk overbygning inden for ledelse, strategi eller økonomi. Alternativt har du en akademisk uddannelse suppleret med indgående erfaring med ledelse af en større sundhedsfaglig organisation, ligesom projektleder-uddannelse vil være et plus.

Som person er du en visionær og strategisk tænkende leder, der med tydelig kommunikation, passion og forretningsforståelse formår at samle organisationen på tværs af regionale, kulturelle og faglige skel. Du har stor interesse i, og respekt for, fagligheden, formålet og mennesker, og med din ansvarsfulde og struktureret tilgang til opgaverne kan du stå i spidsen for en videreudvikling af Sano-centrene.

Gigtforeningen tilbyder en spændende og udfordrende lederstilling med en række høje krav til blandt andet udvikling af behandlingsforløb (tilbud til patienter), kvalitet, effekter, digitalisering og optimeret drift i en meget dedikeret og fagligt stærk organisation med masser af hjertevarme. Endvidere finder den strategiske og forskningsmæssige udvikling sted i tæt samarbejde med Dansk Gigthospital, som Gigtforeningen ligeledes ejer og driver.

Arbejdssted og rejsedage: Centret i Skælskør vil være den primære lokation, men da det er vigtigt at være tilgængelig i alle Sanos centre, vil der være rejseaktivitet til Middelfart og Aarhus. Herudover vil der være mulighed for at arbejde fra hjemmekontor.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, COO Morten Andersen på M: +45 29 47 30 60, eller Research Director Berit Nørregaard på M: +45 22 88 79 19. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik