Følg os på
CEO

Har du fingeren på pulsen og er på forkant med udvikling og tendenser i detailbranchen?

 

Som CEO får du med reference til bestyrelsen det fulde ansvar for den daglige ledelse af kædens samlede aktiviteter. Kæden består i dag af 16 Løvbjerg butikker og et kædekontor, som beskæftiger 30 medarbejdere. I spidsen for den samlede virksomhed vil du have ansvaret for kædens drift og udvikling – både konceptuelt og strukturelt.

Strategisk vil du i samarbejde med bestyrelsen være ansvarlig for at udstikke retning og formidle og implementere strategien for kæden gennem stærk kommunikation og dialog med den samlede organisation.

I rollen som CEO bliver det dit ansvar at sikre den fortsatte videreudvikling af en god sund virksomhed med et stærkt værdisæt og sammenhold. Dette sker via en nærværende lederstil, hvor øjenhøjde er en naturlighed for herigennem at få en solid føling med stemninger på tværs af kæden, organisationen samt leverandører. Kulturen, som skal videreføres og understøttes, er kendetegnet ved følgende: En løsningsorienteret, positiv og hands on tilgang både i forhold til kædekontoret og butikkerne. Derudover er frihed under ansvar og teamarbejde kendetegnende for arbejdstilgangen.

Overordnet får CEO ansvaret for:

  • Strategi og kædeudvikling
  • Ledelse
  • Kommunikation og formidling
  • Kontrakt- og leverandørforhandlinger

Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har indgående kendskab og erfaring fra retail/FMCG. Er dette suppleret med en relevant kommerciel uddannelse, er det et absolut plus.

Som person arbejder du resultatorienteret og struktureret og forstår at omsætte tanke til handling. Du formår at skabe og vedligeholde relationer både internt og eksternt og er en stærk kommunikator, der mestrer at formidle vision og mål klart og tydeligt for alle medarbejdere på tværs af virksomheden. Du fremstår som en troværdig person med lige dele gennemslagskraft og lydhørhed og evner, via din uformelle og åbne personlighed, at få dine medarbejdere, medlemmer og samarbejdspartnere til at arbejde med dig for at nå de fastsatte mål.

Løvbjerg tilbyder en spændende stilling i spidsen for en sund og veldrevet virksomhed, hvor værdisættet altid er retningsgivende for de handlinger, som foretages, og det samarbejde der bærer drift og udvikling.

Arbejdssted: Horsens. Dermed forventes en bopæl i kørselsafstand hertil.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant, Nanna Bie på M: +45 31 36 73 94 eller Senior Director, Lise Holler på M: +45 29 60 55 15. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik