Følg os på
CEO

Vil du stå i spidsen for vækst og udvikling hos en af Danmarks førende retailere?

 

Som CEO får du, med reference til bestyrelsen, det fulde ansvar for den daglige ledelse af ILVA. ILVA består i dag af 43 butikker, en onlineshop og ca. 923 engagerede medarbejdere. Du vil, i samarbejde med bestyrelsen og den øvrige ledergruppe, være ansvarlig for at udstikke den strategiske retning for ILVA, herunder at formidle og implementere strategien for ILVA gennem stærk kommunikation på tværs af organisationen.

ILVA står på et stærkt fundament, men som CEO bliver det vigtigt, at du fortsætter væksten, har fokus på at styrke brandet og sikrer, at motivationen og kompetencerne i organisationen er høje. Alt dette skal være med til at sikre en positiv udvikling i resultatet og bundlinjen.

 Dine arbejdsopgaver og -områder bliver af bred karakter men dækker bl.a.

  • Strategi og forretningsudvikling
  • Ledelse og rapportering
  • Kommunikation og formidling
  • Rapportering og samarbejde med bestyrelsen

Din erfaring kommer fra retail, hvor du har haft PnL ansvar og har drevet forretningsudvikling på tværs af flere funktioner. Din ledelsesmæssige værktøjskasse er i orden, og du ser medarbejderinvolvering og motivation af din organisation som altafgørende for udvikling og vækst.

Som person arbejder du analytisk. Du er empatisk, resultatorienteret og evner at opbygge tillidsfulde relationer på tværs af interne og eksterne stakeholders.

Arbejdssted: Sabro

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Reserach Manager Henriette Toftgaard Pedersen på E: htp@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik