Følg os på
CEO/Partner til nyopstartet modevirksomhed

Har du solid erfaring med salg til Amazon, og er fashion en del af dit DNA?

 

En veldrevet dansk fashion- og tekstilkoncern har besluttet at stille rammer og ekspertise til rådighed for opstart af endnu et selskab, hvor fokus vil være salg via Amazon. Målet for det nye selskab er ambitiøst, og der søges en CEO med drive, gå-på-mod og rette værdier. Rette kandidat tilbydes fra start medejerskab i selskabet.

Som CEO/Partner er du ansvarlig for at få etableret selskabet, skabe strukturen og få oparbejdet en organisation, der kan understøtte væksten. Koncernen har mulighed for at stille Shared Services til rådighed, og samtidig vil det være muligt at source produkter fra andre selskaber i koncernen og ligeledes gøre brug af tag-on leverancer fra eksisterende eksterne leverandører.

Ansvarsområdet omfatter alle opgaver fra udarbejdelse af strategi og business case til opbygning af produktportefølje og brandidentifikation samt kommerciel forretningsudvikling via rammeaftaler og direkte salg til Amazon. I opstartsfasen vil CEO/Partneren deltage i alle opgaver.

Det er afgørende, at du evner at opbygge virksomhedens struktur og brandingplatform, at du fra start vægter de kommercielle aktiviteter og dermed evner at have fokus på både kort- og langsigtede aktiviteter. Det er en forudsætning, at du kan dokumentere flere års erfaring med samarbejde med Amazon, samt at du har gjort din karriere inden for beklædning/tøj.

Det er nødvendigt, at du som person har fingeren på pulsen og er på forkant med udvikling og tendenser blandt kunder og leverandører både nationalt og internationalt, da det forventes, at der relativt hurtigt skabes en produktportefølje, der er aktuel og attraktiv for Amazons kundegrundlag.

Som person har du en god selvforståelse, hviler i dig selv og har gennemslagskraft. Du vægter et godt samarbejde internt, parallelt med tilfredse kunder og leverandører, da du ved, at det er vejen frem for at nå de ambitiøse mål, der er sat for selskabet.

Stillingen er en unik mulighed for at være med til at opbygge et nyt selskab i en global tekstil koncern.

Arbejdssted: Midtjylland.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Manager Henriette Toftgaard Pedersen på E-mail: htp@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik