Følg os på
CFO

Vil du være med til at udvikle finansområdet og være strategisk sparringspartner i en virksomhed med et stort vækstpotentiale?

 

Som CFO hos ETK EMS bliver du ansvarlig for at etablere og drive en professionalisering, globalisering og effektivisering af den nuværende Global Finance funktion. Virksomheden er på en spændende vækstrejse, og der er derfor brug for en kommerciel CFO, der kan understøtte forretningen både operationelt og strategisk, så de ambitiøse vækstmål bliver indfriet.

CFO får direkte reference til CEO, og du vil få det overordnede økonomiske ansvar i ETK EMS. Du bliver daglig sparringspartner for den øvrige ledelse omkring strategi, økonomi, regnskab, budgettering, likviditet, udvikling og performance, og du skal herunder sikre, at der eksekveres på den planlagte strategi. Du vil i den forbindelse arbejde tæt sammen med CEO op imod bestyrelsen og være fast deltager på bestyrelsesmøderne med ansvar for økonomisk rapportering.

Du får personaleansvar for alle medarbejdere i Global Finance, pt. 12 medarbejdere i ind- og udland. Der ligger en stor og spændende opgave i at videreudvikle og effektivisere systemer, IT og processer, så funktionen bliver en uundværlig forretningspartner til den øvrige organisation.

Af overordnede ansvarsområder kan nævnes:

  • Ledelse og organisering
  • Budgettering og Business Controlling
  • Regnskab og rapportering
  • Finansiel og forretningsmæssig kontrol
  • Digitalisering og optimering
  • Nøglerolle ved M&A som en del af strategieksekvering

ETK EMS opererer på et stærkt konkurrencepræget marked, og ETK EMS’s forretningsgrundlag og kundeforhold er præget af en høj grad af kompleksitet. Det vil derfor være en klar fordel med nogle års ledelseserfaring som CFO eller økonomichef fra en international teknisk produktionsvirksomhed af en vis størrelse, gerne med distanceledelse.

Du har en relevant videregående uddannelse inden for økonomi fx cand.merc.aud. eller cand.merc. i økonomistyring eller HD i regnskab, dog vægter solid praktisk erfaring og demonstrerede resultater højest. Du har en stærk økonomisk værktøjskasse kombineret med udpræget kommerciel forretningsforståelse.

Som person har du en naturlig personlig og faglig gennemslagskraft til at indtræde i den øverste ledelse samt lede og motivere dit team. Du har et stort drive, en løsningsorienteret attitude og en energisk personlighed. Du finder det naturligt at arbejde med eksekvering af opgaver på både strategisk, operationelt og taktisk niveau.

Du tilbydes en nøgleposition i en virksomhed, der med en klar vækststrategi skal have opbygget en solid international finansfunktion, der kan drive optimering af virksomhedens forretningsplatform og interne processer.

Rejsedage: Ca. 20-30 dage om året.

Arbejdssted: Stilling, Skanderborg

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Director, Berit Nørregaard på M: +45 22 88 79 19. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik