Følg os på
Chef for Business Finance

Vil du med på en spændende transformationsrejse og bidrage til Danmarks omstilling til grøn energi?

 

I de kommende år vil Danmarks gasforbrug ændre sig markant, og det stiller en række nye krav til Evidas gasdistribution. Selskabet skal tilpasse, udbygge og optimere driften af gassystemet, så infrastrukturen er klar til fremtidens energisystem med 100 % biogas, som fortsat skal sikre forsyningssikkerheden i det danske energisystem. Evida er blevet udpeget af staten til at bygge den danske brintinfrastruktur sammen med Energinet, så det danske P-2-X-potentiale kan blive indfriet. Parallelt vil Evida tage en ledende rolle i distribution af CO2, forventeligt på kommercielle vilkår, så Danmark kan indfri 2030-målene for CO2-reduktion.

Det betyder, at Evida, forretningsmæssigt såvel som organisatorisk, skal geares og skaleres til fremtiden for både eksisterende og nye forretningsområder, samt at gå fra at være en monopolistisk og 100% reguleret forretning til at blive et multiforsyningsselskab.

Rollen som Chef for Business Finance er en nyoprettet stilling hos Evida, hvor du bliver en nøglespiller i Evidas Finance Leadership Team og chef for forretningsfinans. Derudover vil du i jobbet som Chef for Business Finance være med at definere og opbygge Evidas finansprocesser med et større fokus på strategisk sparring, projekt controlling, Business Partnering, digitalisering, FP&A og risikostyring.

Med reference til CFO vil du også have fokus på forandringsledelse, stakeholder management og udvikling af organisationen. Herunder opbygning og ledelse af et dedikeret team af forretningspartnere og FP&A’ere (ca. 5-7 FTE) samt fokus på at skabe en forretningspartnerstruktur mellem finans og organisationens top- og mellemledere.

Ansvarsområder og opgaver indebærer (men er ikke afgrænset til):

  • Strategisk finans
  • Forretningspartner-ansvarlig og etablering af forretningspartner-set-up
  • Intern rapportering
  • Budgetproces-ansvarlig, herunder etablering af aktivitetsbaseret budgetteringsproces
  • Budget og forretningscontrolling
  • Finansiel planlægning og analyse (FP&A)
  • Kommerciel pricing
  • Projektøkonomi-controlling, herunder etablering og opfølgning
  • Risikorapportering til direktion og bestyrelse

Du har sandsynligvis en relevant kandidatgrad fra Handelshøjskolen eller universitetet og kommer ideelt med minimum 10 års erfaring som finanspartner/controller/FP&A. Gerne fra en finansenhed hos en større virksomhed med best practice inden for finans- og budgetlægningsprocesser, hvor du har tilegnet dig evner med at drive forandringstransformationer og opbygge finansielle processer. Det kan være en fordel, hvis du kommer fra infrastrukturbranchen, utility, anlæg eller energisektoren.

Du er en stærk analytiker og en fremragende kommunikator med god forretningsforståelse, og du har også minimum fem års direkte ledererfaring af finansiel team/afdeling med fokus på trivsel på arbejdspladsen. For at trives i rollen har du desuden gerne en udadvendt og proaktiv karakter med gode samarbejdsevner, og måske har du også et lille entreprenør-gen med lyst og fornyelse og evnen til at drive processer.

Som Chef for Business Finance i Evida skal du drive en unik rejse, hvor du skaber forandringer og nye løsninger, der kan mærkes i hele samfundet. Du bliver en del af en organisation med plads til det hele menneske, og hvor humor og respekt præger hverdagen. Samtidig bliver du en del af et hold, der har visionen og motivationen til at forandre Danmarks energiforsyning og sikre den grønne omstilling.

Rejsedage: Forventet inden for Danmark.

Arbejdssted: Hovedarbejdsplads i Viborg med høj fleksibilitet og mulighed for kontor i Aarhus 1-2 dage om ugen.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Caroline Krüger på E: cak@uhc.dk.  Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik