Følg os på
Chefkonsulent

Ansvar for udvikling af kundeportefølje og drivkraft til at styrke A-2 Management Consulting’s markedsposition inden for Operations og Supply Chain Management

 

First Chair Group, som A-2 Management Consulting blev en del af i 2018, er i vækst, og virksomhedens +200 konsulenter har brug for yderligere kollegaer til at varetage spændende konsulentopgaver for nogle af Danmarks største virksomheder. Her er udvikling og ledelse af store transformationsprojekter, effektiviseringsprojekter samt digitaliserings- og optimeringsprojekter på dagsordenen hos kunderne.

Som Chefkonsulent hos A-2 Management Consulting er du med til at opbygge og udvikle nye koncepter og metoder inden for Supply Chain Management, og du får derfor stor indflydelse på, hvordan A-2 fremover, og fortsat, er en kompetent og fagligt dygtig rådgiver på dette område.

Derudover vil du med et kommercielt ansvar være med til at udvide den nuværende kundeportefølje, og få stor frihed i forhold til de projekter, du bliver en del af.

Du har en relevant kandidatgrad, som f.eks. Civilingeniør/MSc. Supply Chain Management, og minimum 6+ års erfaring fra en rolle som Management Konsulent. Dine kommercielle kompetencer gør, at du har øje for nye kunder eller projekterog du formår at lede komplekse projekter og processer med mange stakeholders. Derudover er du vant til at foretage analyser, håndtere store mængder data, forstå og kortlægge processer og cost-drivere, samt opbygge simuleringsmodeller med henblik på brug af nye styringskoncepter og implementering af lean-principper. 

Som person er du kommercielt drevet og har flair for stakeholder management, hvor du brænder for at deltage i transformationer sammen med kunderne. Du holder dig opdateret inden for Operations– og Supply Chain feltet og deltager aktivt i forskellige SCM-netværk for at være uptodate  den nyeste viden inden.

A-2 Management Consulting tilbyder en indflydelsesrig stilling i et konsulenthus med stor mulighed for at præge og udvikle Operations/SCM forretningsområdet i en organisation med en flad struktur og uformel omgangstone. Desuden tilbydes der tæt samarbejde med kompetente og ambitiøse kollegaer, og et tydeligt udviklingsforløb med gode muligheder for at udvikle sin rolle i virksomheden.

ArbejdsstedJægersborg Allé 4, 2920 Charlottenlund.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, COO, Morten Andersen på M: +45 29 47 30 60 eller Senior Research Consultant, Jeanne Dederding på M: +45 28 74 58 71. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik