Følg os på
Chefstrateg

Brænder du for at følge markedsmekanismer på det finansielle marked, og ønsker du at bidrage til livskvalitet for danskerne?

 

Som Chefstrateg i Investeringsteamet hos Realdania får du ansvaret for at følge den makroøkonomiske og finansielle udvikling tæt med henblik på at skaffe stærke investeringsresultater. Derved bliver du det interne videnscenter for bevægelserne på de finansielle markeder og investeringsmarkederne og får til opgave at analysere det globale finansielle marked og trends samt kommunikere observationer og forventninger.

Du får reference til CIO og kommer til at indgå i et team på 12 personer fordelt på 4 fagteams. Du får ansvaret for aktivallokeringsprocesserne, og vil, i tæt samarbejde med de investeringsansvarlige for de forskellige hovedaktivklasser, drive processerne og beslutningsoplæg.

Dine arbejdsopgaver bliver brede og mangeartede, men vil i hovedtræk bevæge sig inden for nedenstående områder:

  • Udvikle de strategiske og taktiske aktivallokeringsprocesser
  • Sikre det makroøkonomiske input på møder og i den løbende rapportering
  • Udarbejde og kommunikere relevante risikoscenarier og udviklingen på de finansielle markeder
  • Sikre den løbende investeringsmæssige risikovurdering af investeringsformuen
  • Sikre proaktiv vurdering og implementering af Realdanias risikoafdækningsstrategier
  • Understøtte CIO i planlægningen og implementeringen af Realdanias samlede investeringsstrategi
  • Give markedsopdatering til investeringsteamet samt facilitere ugentlige markedsmøder for de likvide hovedaktivklasser
  • Sikre vidensdeling af analyser og rapporter på tværs af alle hovedaktivklasser

Din erfaring stammer sandsynligvis fra den finansielle sektor (bank, kapitalforvalter, pensionskasse, fond eller lignende), hvor du har arbejdet med analyse og research af den globale økonomiske og finansielle udvikling i min. 5 år. Du har en solid erfaring med likvide investeringer.

Du har en solid økonomisk funderet uddannelse som fx cand.polit i økonomi, cand.oecon, cand.merc. Vigtigst af alt er, at det er et kald for dig at holde dig opdateret på, hvordan den  økonomiske situation ser ud globalt, og at du anser Bloomberg for dit ultimative arbejdsværktøj. Du er vant til at formidle både skriftligt og mundtligt.

Som person er du analytisk stærk og brænder for at skabe gennemsigtighed, kvalitet og validitet i investeringskommunikationen. Ligeledes er det vigtigt, at du formår at skabe et troværdigt og transparent samarbejde på tværs af investeringsfunktionen i en demokratisk forening, hvor formålet og værdierne skinner klar igennem.

Arbejdssted: København V

Vil du vide mere om Realdania eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Manager Henriette Toftgaard Pedersen på E-mail: htp@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik