Følg os på
Chief Investment Officer

I spidsen for investeringsportefølje, strategisk udvikling og eksekvering.

 

Som Chief Investment Officer (CIO), LARS LARSEN GROUP, får du i tæt samarbejde med CEO det samlede ansvar for LARS LARSEN GROUP’s investeringer.

LARS LARSEN GROUP er opkaldt efter Lars Larsen, grundlæggeren af ​​JYSK og en velkendt købmand og retailer i Danmark. Succesen med JYSK har dannet grundlaget for LARS LARSEN GROUP, der er aktiv indenfor en række forretningsområder, herunder møbler, golfudstyr, restauranter, hoteller og en række andre aktiviteter.

Du kommer med tung erfaring fra en lignende rolle, hvad enten du sidder i en toneangivende national eller international bank, investeringsfond eller andre lignende selskaber og fonde, og du har herfra gerne min. 10 års erfaring indenfor følgende områder;

  • Udvikle og implementere investeringsstrategi og investeringsprocesser
  • Identificere og evaluere potentielle investeringsmuligheder
  • Markeds-insight, analyser, reviews, rapportering og beslutningsoplæg
  • Cash Management på koncernniveau

Du har en relevant økonomisk uddannelse, som f.eks. cand.polit i økonomi, cand.oecon, cand.merc, bankuddannet eller tilsvarende. Din gennemprøvede værktøjskasse gør dig i stand til at vurdere og rådgive på direktions- og bestyrelsesniveau omkring investeringer indenfor obligationer, aktier (unoterede og private equity), strukturerede produkter, alternative investeringer og ejendomme.  

Som person er du analytisk stærk, arbejder med en høj grad af integritet og er i stand til at skabe evidens og gennemsigtighed i din rådgivning, handlinger og interaktion.

Arbejdsstedet er Brabrand, og det er forventeligt, at du bor i en naturlig kørselsafstand hertil.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Manager, Henriette Toftgaard Pedersen på M: +45 60 21 02 31.
Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Søren Frichs Vej 42R
8230 Aabyhøj
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik