Følg os på
Chief Investment Officer

Vil du påvirke fondens fremtid – med største respekt for fortiden?

 

Fondens hovedformål er at styrke Danfoss, således at virksomheden sikres en økonomisk sund og konkurrencedygtig udvikling.

Bitten & Mads Clausens Fond har en grundkapital på nom. 400 mio. A-aktier. Herudover har fonden en rådighedskapital bestående af B-aktier i Danfoss A/S, kapitalandele, kapitalforvaltning samt en likvid portefølje. Fonden ejer derudover Alsik Estate, Borgen Shopping, BMC Ejendomme m.fl. Fondens investeringskomité sørger for, at fondens penge investeres og forvaltes på den bedst mulige måde. Komitéen formulerer og vedligeholder en investeringsstrategi, der sikrer den rette afvejning mellem risiko, afkast og løbetid.

I en nyoprettet stilling som CIO hos Bitten & Mads Clausens Fond får du med afsæt i investeringsstrategien og i et tæt samarbejde med CEO og bestyrelsesformand ansvaret for at drive fondens investeringer med baggrund i effektive og velorkestrerede investeringsprocesser.

Af ansvarsområder kan nævnes:

 • Videreudvikle og implementere investeringsstrategi og investeringsprocesser
 • Markeds-insight, analyser, reviews, rapportering og beslutningsoplæg
 • Identificere, monitorere og evaluere potentielle investeringsmuligheder inden for:
  • Aktier
  • Obligationer
  • Private Equity
  • Ejendomme
 • Cash Management, på koncern niveau

Du har en solid økonomisk funderet uddannelse som f.eks. cand.polit i økonomi, cand.oecon, cand.merc, bankuddannet eller tilsvarende. Dertil har du flere års erfaring inden for finans og/eller investering/økonomi, herunder erfaring med planlægning af investeringer og portefølje. Hvorvidt denne erfaring er erhvervet hos en kapitalfond, større koncern eller hos en bank er ikke afgørende, vigtigst af alt er, at du har erfaring med håndtering af investeringer med flere likvide og illikvide aktivklasser – særligt Private Equity og ejendomme.

Din gennemprøvede værktøjskasse, en gennemtænkt og dokumenteret governance og compliance gør dig i stand til at vurdere og rådgive på direktions- og bestyrelsesniveau.

Som person er du analytisk stærk, arbejder med en høj grad af integritet og er i stand til at skabe gennemsigtighed, kvalitet og validitet i investeringsrådgivningen. Ligeledes er det vigtigt, at du kan bevæge dig på øverste ledelsesniveau og formår at skabe troværdigt og transparent samarbejde med eksterne samarbejdspartnere.

Arbejdssted: Sønderborg.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital Senior Research Manager, Henriette Toftgaard Pedersen på E: htp@uhc.dk eller Senior Director Lise Holler på M: +45 29 60 55 15 – E: lih@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik