Følg os på
Chief Operating Officer, Bangkok, Thailand

Kan du lede og videreudvikle en produktionsenhed i Bangkok?

 

Som Chief Operating Officer hos Biogasclean bliver du ansvarlig for Biogasclean’s datterselskab i Bangkok.

Biogasclean er en af verdens førende leverandører af biologiske afsvovlingsanlæg, som primært produceres i Thailand.

Med reference til CEO får du ansvaret for at lede datterselskabet, som har produktion, projektledelse, service, administration og logistik. Du bliver samtidig en del af Biogasclean’s øverste ledelse, hvor du vil få et tæt samarbejde med den øvrige organsation i Danmark.

Du bliver ansvarlig for den daglige drift og for at udvikle og optimere performance for hele værdikæden, herunder produktion, logistik, kvalitet og kommunikation, så produktionsenheden performer optimalt. Du får ligeledes det overordnede økonomiske ansvar for datterselskabet, ligesom du har ansvar for HR og kommunikation med offentlige myndigheder.

Du bidrager til et effektivt samarbejde mellem Thailand og Biogasclean’s organisation i Danmark, hvor du vil få et tæt samarbejde med blandt andet salg, projektledelse og service, men også med Biogasclean’s distributør i Thailand og Biogasclean’s danske CTO, som også er i Thailand.

Den ideelle kandidat har mindst 3-5 års erfaring med ledelse af en produktionsunit, gerne i Asien og gerne fra en internationalt orienteret virksomhed. Du taler dansk/skandinavisk flydende, ligesom dit engelsk er fejlfrit. Du har ligeledes erfaring med effektivisering og optimering af produktion og har en solid erfaring med ledelse af forskellige kulturer. Du har en fin økonomisk indsigt og har måske tidligere ledet en unit i udlandet.

Du har en relevant uddannelse som modsvarer stillingen, fx indenfor produktion, ledelse eller en teknisk uddannelse.

Som person er du en tydelig kommunikator, som forstår at kommunikere på alle niveauer på tværs af kulturer. Du er resultatorienteret, struktureret og følger op på opgaver og mål. Du har en god forståelse for kulturen i Sydøstasien og er den, der altid går forrest og viser vejen.

Biogasclean tilbyder en spændende stilling, hvor der er mulighed for at sætte dit eget aftryk på udviklingen af produktionsenheden. Der vil være stor mulighed for faglig og personlig udvikling i et veletableret setup.

Arbejdssted: Bangkok, Thailand

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Manager Henriette Toftegaard Pedersen M: +45 60 21 02 31. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik