Følg os på
Chief Retail Officer

Til markedsledende og international retailvirksomhed

 

Som Chief Retail Officer får du med direkte reference til CEO, og som en del af Top Management, ansvaret for den samlede udvikling af retail organisationens mange nationale og internationale enheder og medarbejdere.

Af ansvarsområder kan nævnes:

  • Ledelse og strategi
  • Fortsat udvikling, vækst og drift af butikker og butikskoncept
  • Sikre et kompetent og kundeorienteret retailled
  • Rapportering og økonomi

Dette gøres med et stort afsæt i en kundeorienteret og værdibasseret tilgang.

Din baggrund kommer fra min. 10 års erfaring fra en lignende stilling i en national eller international retail virksomhed. Herfra kan du dokumentere de gode resultater, skabt i et stærkt fællesskab med egen organisation og virksomhedens øvrige afdelinger og supportfunktioner. Din erfaring er formentlig suppleret med en god teoretisk ballast fra en relevant videregående uddannelse.

Nu har du lyst til at tage den til et nyt niveau!

Den mulighed rummer stillingen som Chief Retail Officer, hvor du sammen med et stærkt og dedikeret team skal fortsætte vækstrejsen og sikre fortsat udvikling af virksomhedens nuværende enheder.

Som leder er du nysgerrig, kunde- og udviklingsorienteret og trives i de strategiske overvejelser – ligesom det falder dig naturligt at møde alle niveauer i organisationen i øjenhøjde, og du rejser gerne for at møde landeledelse- og medarbejdere.

Arbejdssted: Jylland og med ca. 80-100 rejsedage (globalt).

Vil du vide mere om rollen er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Manager Henriette Toftgaard Pedersen på E: htp@uhc.dk. Vi oplyser ikke yderligere omkring vores kunde ved henvendelser. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik