Følg os på
Controller

Med ansvar for Finance controlling af et stærkt vækstende marked i Norge

 

Selskabet WeCare Holding ApS er etableret i 2018 og ejer i dag 3 virksomheder; Alles Lægehus A/S, Vikteam A/S og Institut for Mental Sundhed. Med over 200 medarbejdere i Danmark og Norge driver virksomhederne kompetente ydelser inden for sundhedsområdet, hvad enten det er Lægehuse, rekruttering af læger eller arbejdet med borgere omkring mental sundhed. Hovedkontoret og administrationen ligger i Esbjerg og Silkeborg.

Som Controller hos Alles Lægehus A/S får du det overordnede ansvar for gruppens aktiviteter i Norge, som lige nu primært omhandler VikTeams aktiviteter. Med reference til Finance Manager Operations bliver du ansvarlig for, og eksekverende på, en række finansielle opgaver som fx løn, moms og registrering på Altinn.no.

Af arbejdsområder kan nævnes:

 • Løbende controlling af virksomhedens norske selskab
 • Dokumentation af controlling og interne processer
 • Via aktiv controlling at udøve problemløsning og foreslå løsninger for koncernledelse og norsk landeledelse
 • Budgetopfølgning
 • Indspark og leverancer i forbindelse med koncernrapportering
 • Sikre præcise analyser af business performance og forecast informationer
 • Rapportering i henhold til WeCare Holdings guidelines
 • Koordinering op mod årsplaner og opfølgning på finansielle resultater
 • Ansvarlig for gennemførelse af økonomiske analyser og udarbejdelse af beslutningsoplæg i forbindelse med forretningsudvikling
 • Udføre og supportere den videre udvikling af finance- og business controlling
 • Bidrage med analyser og talmæssige input til udbudsmaterialer m.m.

Din baggrund kommer fra en lignende stilling, dvs. erfaring fra en finansafdeling/bogholderi i en central økonomifunktion. Konkret erfaring med norsk lovgivning og finansielt arbejde er et absolut plus. Dit teoretiske fundament kommer via en relevant økonomisk uddannelse.

Som person er du selvstændig og energisk. Du arbejder struktureret med et blik for kvalitet og væsentlige detaljer og formår at samarbejde med organisationens mange kontaktpersoner. Trods mange bolde i luften evner du at bidrage til fællesskabet med et godt humør.

Virksomheden tilbyder en stilling, som rummer særdeles gode personlige, faglige og relationelle udviklingsmuligheder for den rette person. Virksomheden er kendetegnet ved høj faglighed, fokus på digitalisering, og at der er højt til loftet og stort rum for indflydelse for den enkelte medarbejder.

Arbejdssted: Silkeborg

Vil du vide mere om Alles Lægehus A/S eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant Stine Waldbjørn Kristiansen på M. +45 51 72 89 43 eller Director Lise Holler på M. +45 29 60 55 15. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik