Følg os på
COO Bangkok

Kan du drive næste step i udviklingen af et succesfuldt animationsstudio?

Som COO hos M2 Animation får du ansvaret for at videreudvikle og drifte et allerede succesfuldt og anerkendt animationsstudie i Bangkok.

M2 Animation i Bangkok er en del af M2 Film, som er Danmarks største leverandør af reklamer og animationer med kunder som blandt andre Lego, Salling Group, Universal Music og Home. M2 Film har i alt 350 medarbejdere i Aarhus, København, Los Angeles og Bangkok, som siden begyndelsen i 1998 er blevet præmieret igen og igen for deres fantastiske arbejde.

Virksomheden er i stærk vækst og ønsker at ansætte en COO, som skal sikre, at organisationen og forretningen er klar til at indfri de fremtidige strategiske mål for M2 Animation.

Med reference til den administrerende direktør får du, i tæt samarbejde med den øverste ledergruppe, ansvar for udvikling og eksekvering af strategien på animationsstudiet i Bangkok. Du vil stå for den daglige ledelse af organisationen på ca. 200 ansatte fordelt på ca. 25 nationaliteter og sikre løbende effektivisering af drift og ressourcestyring, ligesom du vil bidrage til at sikre den finansielle vækst og udvikling af forretningen.

Du er en erfaren og ambitiøs leder, der udvikler forretningen igennem autentisk ledelse, og som tænker kommercielt, samtidig med at du også er driftsorienteret og økonomisk stærk. Har du et kendskab til mediebranchen, vil det være en fordel, men vi ser dig komme fra en kommerciel virksomhed, der ligesom M2 Animation sælger kundetilpassede projekter, og hvor økonomien i projekterne er essentiel for forretningen.

Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau, dog vil den praktiske erfaring og resultater vægtes højt. Vi forventer, at du kommer fra en ledende stilling i en projektorienteret virksomhed med egen produktion, hvor din rolle har været at sikre den daglige ledelse af en stor organisation. Du har i dine seneste stillinger vist, at du sammen med den øvrige ledergruppe kan skabe mærkbare resultater gennem dit lederskab, og du har samtidig en god forståelse for at arbejde internationalt med flere forskellige kulturer.

Som person hviler du i dig selv, du er en visionær leder, som forstår at samle organisationen om den fremtidige strategi. Du er en dygtig og tydelig kommunikator, som kan motivere på alle niveauer, og som kan skabe et ambitiøst arbejdsmiljø.

Arbejdssted: Thonglor District, Bangkok – der er tale om en expat-kontrakt på minimum 3 år.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Manager Henriette Toftgaard Pedersen på M: + 45 60 21 02 31. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik