Følg os på
Dataspecialist

Vil du være med til at sætte kursen for en spændende og forretningskritisk digitaliseringstransformation?

 

Som Dataspecialist hos Junckers bliver du ansvarlig for et centralt og nærtstående udviklingsforløb fokuseret omkring opbygningen af Junckers’ nye masterdataprocesser.

Med reference til og i tæt dialog med Group IT Manager vil du være ansvarlig for at simplificere Junckers’ brug af data og skabe transparens på området. På sigt vil du støtte op om en omfattende transformation på tværs af organisationen med baggrund i dataanvendelse og innovation i tæt dialog med organisationens interne stakeholders.

Ansvarsområder vil bl.a. være:

  • Oprydning i og evaluering af nuværende stamdata og strukturer
  • Udvikling og dokumentation af processer med andre funktionelle dataejere, inkl. optimering af processer og ”best practice” for at understøtte løbende vedligeholdelse og datakvalitet
  • Assistere med datastyring og datakvalitet af masterdatakrav med andre funktionelle dataejere, for at sikre, at funktionel masterdataintegritet på tværs af driften af finansielle systemer, er konsistent og opfylder angivne forretningsregler og krav
  • Understøtte implementering af teknologier og processer i organisationen
  • Oprettelse af et globalt datakatalog i samarbejde med pågældende afdelings dataejere

Du har indgående erfaring med Master Data og kommer med praktisk erfaring fra traditionelle produktionsvirksomheder. Det er et plus, hvis du har projektledelseserfaring og har været involveret i digitaliseringsprocesser tidligere. Derudover forventes det, at du har erfaring med ERP-systemer.

For at trives i rollen, har du veludviklede kommunikationsevner og formår at kommunikere komplekse tekniske problemstillinger på tværs af fag- og målgrupper, når du bevæger dig rundt i forskellige organisationsafdelinger. Afslutningsvis er det vigtigt, at du har en grundlæggende god forretningsforståelse.

Du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for økonomi, informationsteknologi, data management el.lign. Vigtigst er indgående erfaring med Master Data.

Som person er du opsøgende og initiativrig. Du er en stærk formidler med beslutningskraft, som trives med at bringe sin faglighed i spil over for forskellige målgrupper. Samtidig er du løsningsorienteret, struktureret og selvledende og formår at drive processer og projekter på selvstændig vis.

Der tilbydes en nyoprettet stilling, som giver dig en enestående mulighed, hvor du får en værdifuld rolle i at bringe Junckers til næste digitale niveau. Der vil være rige muligheder for, at du kan udvikle dig og tage ejerskab for optimering af processer og systemløsninger.

Rejsedage: Ingen betydelig rejseaktivitet.

Arbejdssted: Køge.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik