Følg os på
Digital Marketing Officer

Er du stærk inden for Public Affairs, og vil du være med til at rykke sygdomsrelateret underernæring op på den politiske agenda?

 

Som Digital Marketing Officer hos Fresenius Kabi bliver du i samarbejde med General Manager ansvarlig for Public Affairs for Fresenius Kabi i Danmark. Du vil herunder være med til at påvirke sundhedspolitikken inden for sygdomsrelateret underernæring blandt andet via påvirkning af relevante Key Opinion Leaders, stakeholders samt samarbejdspartnere på området.

Med direkte reference til General Manager, Danmark får du i stillingen ansvaret for at etablere Fresenius Kabis tilstedeværelse på udvalgte sociale mediekanaler og øge kendskabet til sygdomsrelateret underernæring. Du skal desuden skabe og udvikle indhold, der kan aktivere, engagere og påvirke de rette målgrupper.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Market Access og Public Affairs (blandt andet via SoMe)
  • Kontakt til beslutningstagere i sundhedssystemet
  • Udvikling af nyt digitalt indhold, materiale og kampagner til apoteker og konsultationssygeplejersker
  • Afholdelse af digitale møder og events

Dine kvalifikationer omfatter erfaring fra en lignende eller relateret stilling inden for Public Affairs og Digital Marketing. Du er også en stærk formidler og forstår dig på de relevante brugerrejser. Du har god praktisk erfaring med at opnå indflydelse på politiske processer og god indsigt i det politiske system. Det er en klar fordel, hvis du har erfaring fra og/eller forståelse for det sundhedspolitiske område.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har sandsynligvis en relevant uddannelse inden for kommunikation/digitale medier.

Som person er du proaktiv, handlekraftig og har et positivt mindset, hvor du ser muligheder fremfor begrænsninger. Du er god til selvstændigt at få eksekveret opgaver og er drevet af at nå dine mål. Du ser samtidig også dig selv som en holdspiller, som bidrager til et godt samarbejde, og du forstår at samle trådene internt.

Fresenius Kabi tilbyder en central rolle i Fresenius Kabi Danmark, hvor der er stor mulighed for at sætte sit eget præg på både sin egen og virksomhedens udvikling.

Arbejdssted: Islands Brygge 57, 2300 København S.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Lotte Kaldahl på M: +45 40 47 60 20. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik