Følg os på
Direktør

Vil du stå i spidsen for en central aktør for livet i, omkring og for Nordsøen – et samlingspunkt for forskning, udvikling, rådgivning og formidling?

 

Som Direktør for Nordsøen Oceanarium og Nordsøen Forskerpark, får du til opgave at fortsætte den positive udvikling af Nordsøen Oceanarium og Nordsøen Forskerpark ved at sætte en langsigtet strategisk retning og ved at vedligeholde og udvikle strategiske netværk – både i lokalområderne, landsdækkende samt internationalt. Som ny Direktør skal du udvikle, udarbejde og eksekvere strategierne og virksomhedernes forretningsmæssige udvikling gennem et stærkt internt samspil med bestyrelse, ledergruppe og medarbejdere.

Med reference til bestyrelserne, bliver du den overordnede ansvarlige for at sikre ledelse og udvikling af den samlede organisation under Nordsøen Oceanarium, Nordsøen Forskerpark samt Ejendomsfonden Nordsøen Oceanarium. Derudover skal du varetage organisationens interesser lokalt, nationalt og internationalt.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Strategiudvikling, forretnings- og handlingsplan
  • Koncept- og forretningsudvikling
  • Drift og optimering
  • Budget- og resultatansvar
  • Ledelse

Din baggrund er funderet i en kommerciel og forretningsorienteret stilling, f.eks. fra erhvervspark, zoologisk anlæg, turisme eller service-, event- eller oplevelsesbranchen. Du har solid erfaring med strategiudvikling, ledelse, forretningsudvikling, forretningsøkonomi-, drifts- og kapacitetsstyring.

Som leder har du en solid forretningsforståelse og har arbejdet indgående med interessenthåndtering, netværk og relationsudvikling i brede og alsidige fora. Derudover har du erfaring med udviklings- og fornyelsesprojekter samt at skaffe finansiering hertil.

Som person er du innovativ og har gode kommunikationsevner, der kan profilere Nordsøen Oceanarium og Nordsøen Forskerpark regionalt, nationalt og internationalt. Du har en stærk ledelsesprofil, der både har lysten og evnerne til at integrere, optimere og aktivt lede organisationen på tværs. Dette gøres via synlighed og involvering blandt organisationens medarbejdere og mange interessenter.

Nordsøen Oceanarium og Nordsøen Forskerpark tilbyder en spændende stilling i spidsen for en innovativ, sund og veldrevet organisation, hvor ambitioner og værdier går hånd i hånd.

Rejsedage: Aktiviteter i netværksregi og repræsentation.

Arbejdssted: Hirtshals.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant Lotte Kaldahl Krusaa på e-mail: lok@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik