Følg os på
Direktør, Service & Specialer

Vil du stå i spidsen for et essentielt forretningsområde i en veletableret virksomhed?

 

Mariendal El-Teknik A/S er i gang med at tilpasse sig fremtidige strategiske målsætninger og forretningspotentialer med et fokus på løsningsrådgivning, teknisk ekspertise og servicering af store turn-key installationsanlæg.

Som Direktør for Service & Specialer hos Mariendal får du det strategiske og driftsmæssige ansvar, herunder etablering og opbygning ifølge den overordnede strategi, og den dertilhørende nye organisationsstruktur. Du bliver ansvarlig for at drive udviklingen, tilrettelægge processer og operationalisere konceptet for service- og specialeorganisationen.

Med reference til Administrerende Direktør/CEO kommer du til at indgå i Mariendals ledergruppe og får det fulde Profit & Loss ansvar (P/L) for Service & Specialer.

Endelig skal du være med til at styrke Mariendals markedsposition og salg, herunder sikre vækst i salget af Mariendals servicekoncept, samt udvikle og styrke tværgående processer for salg, drift og samarbejde.

Af arbejdsområder kan nævnes:

 • Strategi og forretningsplanlægning
  • Eksekvere på den operationelle plan i overensstemmelse med strategien, samt udvikle forretningsstrategien for funktionen Service & Specialer
 • Ledelse og organisering
  • Sparring med næste ledelseslag og skabe et ledelsesmæssigt rum for videre udvikling
  • Forandringsledelse
 • Drift og planlægning
  • Overordnet ansvar for daglig drift og planlægning af serviceforretningen.
 • Økonomi og P&L ansvar
  • Ansvar for udarbejdelse og opfølgning af budget for Service & Specialer
 • Salg og indkøb
  • Understøtte og udvikle en salgskultur i Service og Specialer
  • Kommerciel udvikling, kundeansvar for udvalgte kunder

Du kommer med solid erfaring fra en lignende rolle inden for automation, procesindustri og/eller projektvirksomhed med et allerede etableret og professionaliseret serviceprogram, og du har med fordel også erfaring med at udvikle serviceprogrammer/-organisationer.

Du er desuden en erfaren leder af teknisk funderede organisationer, og formår at skabe tillid blandt medarbejderne med afsæt i egen baggrund inden for det el-tekniske område.

Du har en relevant el-teknisk uddannelsesbaggrund som f.eks. elektriker, installatør, maskinmester, ingeniør eller lign. Ideelt har du en kommerciel og ledelsesmæssig efteruddannelse.

Som person er du tillidsvækkende, relationsorienteret og involverende. Du er holistisk og helhedsorienteret i din arbejdsstil, en teamplayer og en tydelig og troværdig kommunikator. Du har et positivt, handlekraftigt og resultatorienteret væsen, og trives i dynamiske og foranderlige miljøer.

Mariendal tilbyder en rolle hvor du bliver en central del af den fortsatte udvikling og vækst i Mariendal. Samtidig bliver du kulturbærer for en virksomhed, der vægter samarbejde, engagement og ordentlighed højt. Der er rig mulighed for at udvikle rollen og i samme takt udvikle sig personligt, fagligt og ledelsesmæssigt.

Rejsedage: Rejsedage rundt til Mariendals kontorer i Danmark og til kundebesøg.

Arbejdssted: Hos Mariendals større kontorer i Aarhus, Aalborg, Frederikshavn eller Brønderslev.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant, Stine Waldbjørn Kristiansen på E: swk@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik