Følg os på
Direktør

Vil du stå i spidsen for en dynamisk innovationspark, der skaber samarbejde om innovation for bæredygtig vækst?

 

Så er muligheden her nu. Den nuværende direktør gennem 15 år har accepteret nye spændende udfordringer i koncernen bag DANDY Business Park.

Som Direktør for DANDY Business Park bliver du en del af en familieejet innovationspark med 8 erhvervshuse, 30.000 m2 og 200 virksomheder med i alt 1.100 ansatte, som er placeret i Vejle Nord. Erhvervsparken er ejet af Bagger-Sørensen familien, som udspringer af Vejle og gør meget for at styrke den lokale tilstedeværelse samt understøtte vækstvirksomheder og deres ansatte med gode fysiske rammer, høj service samt tilbud om samarbejder, innovation og bæredygtig vækst.

De bedste vilkår for vækst og innovation
Grundtanken bag DANDY Business Park er samarbejde på tværs mellem virksomheder, forsknings- og uddannelsesinstitutioner og myndigheder, den såkaldte Triple Helix model.

DANDY Business Park har optimeret dette samarbejde for at skabe de bedst mulige vilkår for virksomheders vækst og innovation via synergi og videndeling. DANDY Business Park rummer på alle måder de helt rigtige rammer for innovationsmiljøer, vækstprogrammer, udviklings- og demonstrationsfaciliteter og indgåelse i forskellige projekter og netværk.

DANDY Business Park har omgivelser der, inde som ude, indbyder til at gå nye veje og tænke store tanker, og med et solidt koncept og en dygtig organisation har DANDY Business Park skabt rammen og forudsætningen for, at den enkelte lejer/virksomhed kan koncentrere sig om deres kerneforretning.

https://issuu.com/crossmind/docs/dandy_business_park_profilbrochure_

Med reference til bestyrelsen og CEO for Bagger-Sørensen & Co. udgør Direktøren direktionen og øverste ledelse for den samlede forretning under DANDY Business Park. Direktøren skal, sammen med de øvrige 5 ledere og den øvrige organisation, sikre udviklingen af DANDY Business Park.

Af ansvarsområder kan nævnes:

  • Strategiudvikling, forretnings- og handlingsplan
  • Fortsat udvikling af nye huse samt attraktive lejemål og partnerskaber
  • Ledelse og motivation
  • Koncept-, forretnings- og netværksudvikling
  • Bæredygtighed og service
  • Drift og optimering
  • Budget- og resultatansvar

Din baggrund kommer fra en kommerciel og forretningsorienteret stilling, fx fra erhvervspark, service-/event-/hotel-/restaurations- eller oplevelsesbranchen, hvor du har stået i spidsen for relations- og netværksskabende aktiviteter for videns medarbejdere, gerne via en højeksponeret virksomhed.

Som leder har du en god forretningsmæssig forståelse samt interessenthåndtering og er kommercielt orienteret mod hele værdikæden. Du har dokumenteret erfaring og gode resultater med ledelse af ledelse, forretningsudvikling, service-, drifts- og kapacitetsstyring. Dette er komplimenteret af en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau.

DANDY Business Park tilbyder en spændende stilling i spidsen for en innovativ, sund og veldrevet virksomhed, hvor ambitioner og værdier går hånd i hånd. Stregerne til den kommende bygning er tegnet, og du vil derfor blive en stor og vigtig del af den fremadrettede udvikling af DANDY Business Park.

Arbejdssted: Vejle Nord.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Lotte Kaldahl Krusaa på E: lok@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik